Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Wszystkiego po trochu

Wszystkiego po trochu

malgol 10:58, 09 lis 2016

Mirko, przyszłam w odwiedziny z rewizyta Piekny masz ogród! Ta Hortensja ogrodowa przecudna! Ciekawa jestem odmiany bo moje kwitna w kratkę i zazwyczaj szału nie ma Wrzosowisko piękne i dorodne...w ogóle wszystko piękne, zadbane i...teraz pieknie kolorowe
Te trawy przy kąciku że sttolikiem to Hakone?
malgol 11:17, 09 lis 2016

I jakie róże masz piekne dopiero przebrnelam przez cześć wątku
mirkaka 18:45, 09 lis 2016

malgol napisał(a)
Mirko, przyszłam w odwiedziny z rewizyta Piekny masz ogród! Ta Hortensja ogrodowa przecudna! Ciekawa jestem odmiany bo moje kwitna w kratkę i zazwyczaj szału nie ma Wrzosowisko piękne i dorodne...w ogóle wszystko piękne, zadbane i...teraz pieknie kolorowe
Te trawy przy kąciku że sttolikiem to Hakone?

Tak, to Hakone. Witaj, cieszę się że Ci się u mnie podoba Ogrodowa to jakaś stara odmiana, NN
gobasia 18:51, 09 lis 2016

Cudna jesień u Ciebie- a hortensje piękne ,szczegolnie ta z czerwonymi listkami
mam też ogrodówkę,w tym roku nie okryłam i zkwitła 3 kwiatami..:
mirkaka 08:01, 12 lis 2016

Witajcie, u mnie dzisiaj biało za oknem, nie oberwałam jeszcze liści ze wszystkich róż, dopiero kilka jest przygotowanych do zawijania. Czekałam na suchy słoneczny dzień. Podobno zima w tym roku ma być wyjątkowo zimna

Dzisiejszy poranek, słoneczko wychodzi i ociepla swoimi promyczkami gdzieniegdzie

agnieszka_m 08:42, 12 lis 2016

O jak pięknie
Jak w bajce
zbigniew_gazda 08:53, 12 lis 2016

Jakie urocze foty zimowe. Tak jest to bajka.
zawitka 09:58, 12 lis 2016

Obejrzałam trochę stronek ---ogród zachwyca jako całość ,będę zaglądać bo jest dużo wskazówek Zachwycona jestem skrętnikami będę szukać choć jednego .Ogrodówka płomienna cudo nie wyczytałam nazwy ,wrzosy ach i powojniki kwitnące mam kilka ale nie chcą kwitnąć .Gratki posyłam i trzym się
gobasia 10:07, 12 lis 2016

mirkaka napisał(a)
Witajcie, u mnie dzisiaj biało za oknem, nie oberwałam jeszcze liści ze wszystkich róż, dopiero kilka jest przygotowanych do zawijania. Czekałam na suchy słoneczny dzień. Podobno zima w tym roku ma być wyjątkowo zimna

Dzisiejszy poranek, słoneczko wychodzi i ociepla swoimi promyczkami gdzieniegdzie

To zdjęcie jest niesamowite...takie pocukrzone

u mnie taż dzisiaj słonecznie od samego rana,ale na razie mrożno
Anda 10:12, 12 lis 2016

Jakie piekne, pudrowane widoki Ślicznie masz. To cytowane powyżej przez Basię zdjęcie również moje serce skradło
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies