No kochana jak na notoryczny brak czasu to masz super zadbany ogród! Aże dzikość w warzywniku - dałabym sobie głowę uciąć że efekt zamierzony - bo super wyszło Cisz na wątku... U Ciebie? Niemożliwe...
Piękna ta rabata trawiasta - trawiaste zawsze podziwiam z tesknota bo u mnie za ciemno na trawy, kiepsko rosną... A te wstążki z berberysa i chyba modrzewnicy - jakie super! Ale na widok Twojej kutej bramki to normalnie wstrzymuje oddech - coś wspaniałego!
O jak ładnie Ja też ostatnio częsciej na leżaku - to taka nagroda za trud a kiedyś trzeba przystanąć by widzieć co ucieka nam przez oczami
U mnie wszystkie krety wyłapuje pies - jest niesamowity!
Ależ cudnie, zachorowałam na punkcie Twojego wrzosowiska Pajęczynki są urocze choć pająkow to ja się boje. Niesamowicie dużo dał Ci ten płotek z wikliny, piekne tło masz teraz. Mgła jest stworzona dla Twojego ogrodu - bajka
O rany - takiej tabliczki to nie ma nikt na wejsciu! Przechodnie pewnie nie moga sie napatrzyć I koszyczek jak oryginalnie zawieszony Tabliczki śliczniusie, twórczość Cię dopadła - nic innego tylko zima blisko
fajnie juz masz tak czyściutko ....trudno mi przelecieć wstecz za innymi fotami ..ale chciałabym zobaczyć z innej perspektywy te drzewa w trawniku podsadzone bukszpanami ..o te.