Katarina klony masz niesamowite, brzozową kocham na zabój ... Twój ogród wygląda już tak dojrzale a przecież tyle co walczyłaś
Zdradź mi proszę co to za jegomość wyżej lisciochy skradły mi serce
W KRK najpiękniejszym dla mnie miejscem jesienią jest Salwator. Przy takiej ilości klonów zawsze jest cudownie. I klimat.. tam można naładować akumulatory w czasie wędrówki między kopcami
Kilka fot z niedzieli.
Zagłebiłam się i ja w Twój wątek i znalazłam projekt z dębami czerwonymi.
Masz taką powierzchnię, że aż się prosi o duże drzewa. Jeśli masz dużo czasu, mogę przesłać Ci jego żołędzie, bo mój egzemplarz tak właśnie pozyskałam.
Tyle, że dęby czerwone to duże drzewa, szybko rosną i mają szerokie korony, ich cięcie w celu zwężania nie miałoby sensu. Nie wiem ile miejsca na nie przeznaczyłaś, widzę na rysunku dwie sztuki, wydaje mi się że umieszczone są w planie za blisko siebie. Chyba że chcesz tam mieć ścianę z dwóch drzew.
Ale piękna jest ta hortensja!
Mireczko, cieszę się, że już jesteś z nami Często o Tobie myślałam przez ten czas Buziaki
Jak z cebulkami? Już posadziłaś?
Aniu super wyszło,proponuje zeby tak jak Pszczólka napisala zapewnic wilgotnosc położyc tekture i jak nie masz jeszcze kory to moze kompost lisciowy np.Duza powierzchnido pielenia a pod tektura nie beda tak rosły .Pozdrawiam