Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Typografia ogrodu

Typografia ogrodu

Makao_J 13:02, 28 gru 2016

nawigatorka napisał(a)
a to tylko te duże zmiany.poza tym jeszcze zwykle ogrodowe życie.ciece opryski,przesadzanie,planowanie...Ten nowy rok też zapowiada się ciekawie choć największa nowość jaka zawitała w mojej głowie musi jeszcze rok poczekać

A co to za nowość? Zdradzisz?
nawigatorka 13:03, 28 gru 2016

AniMa napisał(a)
Ogląda się te zdjęcia jak powtórka z super serialu z zapowiedzią na kolejny ekstra wyczekiwany sezon To czekamy z utęsknieniem... muzo
który to już sezon...Tasiemiec jakiś...
Pierwszy sezon był jedynie warxywny,drugi bardzo oszczędny.pozniej już poszło
Mam nadzieję że kolejne nie będą gorsze
nawigatorka 13:03, 28 gru 2016

Makao_J napisał(a)

A co to za nowość? Zdradzisz?
nie
amelia_b 13:05, 28 gru 2016

Już to wielokrotnie powtarzałam, że dużo pracy włożyliście w tym roku w kreowanie waszej ogrodowej przestrzeni, he he ładnie mi się napisało.Jestem pełna podziwu i dla Ciebie i dla Małżonka Życzę Wam aby i przyszły rok obfitował w znakomite pomysły i znakomite realizacje
AngelikaX 13:06, 28 gru 2016

Jestem pod ogromnym wrażeniem - ileż pracy Was to kosztowało! Bardzo ale to bardzo podziwiam za wytrwałość i samodyscyplinę
Pomyśleć że niedługo kolejny sezon i znów ruszycie w teren, oczywiście dostarczając nam niesamowitą lekturę
nawigatorka 13:08, 28 gru 2016

Jak mogłam zapomnieć że graby w podjeździe posadzilam zamiast zdechlych wiśni...
amelia_b 13:10, 28 gru 2016

nie strasz mnie z tymi"zdechłymi" wiśniami, aż się boje o swoje
nawigatorka 13:11, 28 gru 2016

amelia_b napisał(a)
Już to wielokrotnie powtarzałam, że dużo pracy włożyliście w tym roku w kreowanie waszej ogrodowej przestrzeni, he he ładnie mi się napisało.Jestem pełna podziwu i dla Ciebie i dla Małżonka Życzę Wam aby i przyszły rok obfitował w znakomite pomysły i znakomite realizacje
poetka z Cię jak nic
Przyznam że bez M to by ani nie było takie łatwe ani nie miało większego sensu.nic tak nie cieszy jak wspólny drink po tak ciężkim dniu gdy pracujemy łopata w łopatę.uwielbiam to
nawigatorka 13:12, 28 gru 2016

AngelikaX napisał(a)
Jestem pod ogromnym wrażeniem - ileż pracy Was to kosztowało! Bardzo ale to bardzo podziwiam za wytrwałość i samodyscyplinę
Pomyśleć że niedługo kolejny sezon i znów ruszycie w teren, oczywiście dostarczając nam niesamowitą lekturę
andzeliko sama zauważysz jak forum motywuje nie da się siedzieć i nic nie robić zresztą Ty już masz ogród gotowy to i odpoczywać możesz
Miałam takie lata że patrzyłam na innych i myślałam że ja nic nie robię...Po tym sezonie nie mogę tego powiedzieć
nawigatorka 13:13, 28 gru 2016

amelia_b napisał(a)
nie strasz mnie z tymi"zdechłymi" wiśniami, aż się boje o swoje
wiesz im tak się zdarza.tez mi się to nie podobało ale już biadolic nie będę.wole graby.ale za Twoje wiśnie trzymam kciuki