Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Typografia ogrodu

Typografia ogrodu

nawigatorka 12:32, 28 gru 2016

z bólem wycięlismy dwie wielkie wierzby
nawigatorka 12:37, 28 gru 2016

na koniec sezonu ułozyłam jeszcze dwie palety krawęzników na trakt... na razie wygląda on bez ładu i składu ale poeta wie co ma na mysli
do tego chyba 4 samochody kamienia

ptrzekopałam, oczyściłam i nawiozłam pas na południu gdzie na wiosnę chce posadzić cisy (będą rosły za brzozami)
nawigatorka 12:42, 28 gru 2016

a i molinie. duzo molini...
nawigatorka 12:43, 28 gru 2016

było tego jeszcze spooro ale mnie widowiskowe ogólnie 200 krawęzników, ponad 200m2 skopane pod rabaty, tony wywiezionej ziem, darni, ton przywiononego piachu, urobionego betonu, przewalonych kamieni... malowania, spawania... sadzenie i przesadzanie to przy tym pikus.

ale ile radochy

krajobraz ziemnie się i to coraz bardziej a co fajniejsze mamy jeszcze spooooro planów. ale i na to pfrzyjdzie niebawem czas. obiecałam tylko M ze w tym roku bez betoniarki...tak dla odpoczynku
Makao_J 12:45, 28 gru 2016

Ależ kawał pracy zrobiliście. Bardzo dużo
margaretka3 12:52, 28 gru 2016

Asiu, bez betoniarki? Wytrzymasz?
Rewelacyjne zmiany, ciężka harówka. Podziwiam, ale fakt, że to wielka radocha, jak prace posuwają się do przodu.
Po podsumowaniu widzę, że przegapiłam kilka momentów, ale ogólnie byłam na bieżąco
Jak rozwiązaliście problem wody we wgłąbniku? (ten właśnie moment przegapiłam)
I te brzózki na przyczepce to odmianowe? Dumam nad tym, czy wymienić swoje zwykłe (póki jeszcze nie za duże) na odmianowe i nie wiem, co zrobić.
AniMa 12:53, 28 gru 2016

Ogląda się te zdjęcia jak powtórka z super serialu z zapowiedzią na kolejny ekstra wyczekiwany sezon To czekamy z utęsknieniem... muzo
nawigatorka 12:57, 28 gru 2016

Mixtoorka napisał(a)
Asiunia! ściskam Cię mocno! ale emocje w pigułce! Ile pracy, ale efekt powala
dla mnie też to moment gdy widać efekty pracy.cjoc nie sposób oddać tak na prawdę ile pracy w tym jest.ale inny ogrodnik wie
nawigatorka 12:59, 28 gru 2016

Makao_J napisał(a)
Ależ kawał pracy zrobiliście. Bardzo dużo
a to tylko te duże zmiany.poza tym jeszcze zwykle ogrodowe życie.ciece opryski,przesadzanie,planowanie...Ten nowy rok też zapowiada się ciekawie choć największa nowość jaka zawitała w mojej głowie musi jeszcze rok poczekać
nawigatorka 13:01, 28 gru 2016

margaretka3 napisał(a)
Asiu, bez betoniarki? Wytrzymasz?
Rewelacyjne zmiany, ciężka harówka. Podziwiam, ale fakt, że to wielka radocha, jak prace posuwają się do przodu.
Po podsumowaniu widzę, że przegapiłam kilka momentów, ale ogólnie byłam na bieżąco
Jak rozwiązaliście problem wody we wgłąbniku? (ten właśnie moment przegapiłam)
I te brzózki na przyczepce to odmianowe? Dumam nad tym, czy wymienić swoje zwykłe (póki jeszcze nie za duże) na odmianowe i nie wiem, co zrobić.
zwyczajnie wypompowalismy.mamybzakopany tam taki pojemnik do którego można pompę włożyć.ale musieliśmy się spieszyć bo na drugi dzień była tak wielka sąsiedzka impreza.ale się udało.to był bardzo krytyczny moment ale lało kilka dni bez przerwy.
Brzózki to zwykłe z pola wykopane za zgodą właściciela.ale spore.takie 3 M i więcej.sle się przyjęły i miały liście do jesieni. Ja mam na takie miejsce więc szkoda było mi kasy na odmianie.