23:46, 12 gru 2016
Informacja: Wątek został przeniesiony przez moderatora z Ogród nie tylko bukszpanowy - część III
wyrazy współczucia z powodu KropkiInformacja: Wątek został przeniesiony przez moderatora z Ogród nie tylko bukszpanowy - część III
wyrazy współczucia z powodu KropkiInformacja: Wątek został przeniesiony przez moderatora z Ogród nie tylko bukszpanowy - część III
Danusiu bardzo mi żal Ciebie, bo tu Święta tuż tuż, a w sercu smutekInformacja: Wątek został przeniesiony przez moderatora z Ogród nie tylko bukszpanowy - część III
Kropka nie umarła, Kropka śpi w Twoim sercu.Informacja: Wątek został przeniesiony przez moderatora z Ogród nie tylko bukszpanowy - część III
to bardzo smutna wiadomość bo psy są prawdziwymi przyjaciółmi człowieka... kiedy przeczytałam ją, pomyślałam, że ten czas, który spędziłyście razem był bezcenny dla Was obu a Twoja sunia miała wielkie szczęście .....i że bardzo ją kochałaś bo tyle emocji było w tym wpisie....Informacja: Wątek został przeniesiony przez moderatora z Ogród nie tylko bukszpanowy - część III
Danusiu,smutna wiadomosc przed swietami ale nie tylko.Nasi zwierzecy przyjaciele odchodza przed nami ale zostaja na zawsze w naszych sercach. Trzymaj sie.Pozdrowienia