Super plan zrobiłaś, będę podglądać, mi Drumundii się bardzo podoba, nie mam u siebie, ale sąsiad ma i u niego nie łapie grzyba, może to zależy od roku, bo jak często pada w lecie to wszystko łapie wtedy grzyba i bez oprysków się nie da. Ale jest wiele ładnych klonów warto jeszcze pomyśleć. Pozdrawiam
Gosia a świerk może być? kaukaski Aureospicata w końcówce wybarwienia żółć przechodzi w zieleń
Boski jest moja teściowa takiego tylko mniejszego w tym roku kupowała i na balkonie trzyma, bo nie ma działki, no jak by jej tu podkraść go, bajkowy widok.
Prześliczny ogród, a kwiaty szczególnie mi się spodobały, widać że dbasz o wszystko.
Chciałam zapytać o kwiaty na parapecie, też mi się marzy mieć taki efekt, tylko zawsze bałam się że te doniczki spadną, bo mam dość wąski i pochyły parapet i związku z tym moje pytanie, czy twoje doniczki na parapetach są jakoś zabezpieczone przymocowane czy to nie potrzebne jest?
Za ławką mam Limki, od nich radziłaby ci zacząć, a później jak nabierzesz apetytu to i Magical sobie kupisz. Ja tak chwalę tę drugą bo bardzo mi się podoba, ale jeszcze mało sprawdzona jest, w zeszłym roku dopiero sadziłam. A Limki to wiadomo wiele osób ma włącznie z Danusią i wszyscy chwalą, więc nie ma co się zastanawiać
Wzdłóż tuj planuje posadzić kilka hortensji przystanę jednak przy Limkach są dostępne w mojej okolicy noi tańsze a ja teraz muszę muszę liczyć się z wydatkami