Za ławką mam Limki, od nich radziłaby ci zacząć, a później jak nabierzesz apetytu to i Magical sobie kupisz. Ja tak chwalę tę drugą bo bardzo mi się podoba, ale jeszcze mało sprawdzona jest, w zeszłym roku dopiero sadziłam. A Limki to wiadomo wiele osób ma włącznie z Danusią i wszyscy chwalą, więc nie ma co się zastanawiać
Wzdłóż tuj planuje posadzić kilka hortensji przystanę jednak przy Limkach są dostępne w mojej okolicy noi tańsze a ja teraz muszę muszę liczyć się z wydatkami
Przeczytałam...i też zastanawiam się jak z moim będzie....bo nocą chodzi i tak gdzie chce. Najgorsze u mnie sikanie.....ale wymyśliłam że tam gdzie sika porobię na początek paliki żeby nie po roślinach
To też ogrodowe problemy do rozwiązywania.
Hej Basieńka... jak podopieczny..i jak ślizgawka lodowa????
Mała fajna jest rośnie jak na drożdżach oko powoli się goi na szczęście,a ślizgawka dzięki jakoś sobie radzę,od wtorku zapowiadają odwilż i znowu ciapa będzię,już chyba wolę ten mróz
Przeczytałam...i też zastanawiam się jak z moim będzie....bo nocą chodzi i tak gdzie chce. Najgorsze u mnie sikanie.....ale wymyśliłam że tam gdzie sika porobię na początek paliki żeby nie po roślinach
To też ogrodowe problemy do rozwiązywania.
Ula a jakiego masz psiaka moja tez na razie robi gdzie chce ,ale co zrobić może jak podrośnie to trochę zmądrzeje,ale na pewno bez żadnych strat się nie obejdzie,ale co tam pies w domu musi być,,żeby szczekać na złodziei