Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "img"

Ogród z widokiem na jezioro 06:40, 07 lis 2016

Do góry
yolka napisał(a)

Super uchwyciłaś tu słoneczko Chyba często u Ciebie świeci? Nawet zagląda do biura
Ogród z widokiem na jezioro 06:05, 07 lis 2016

Do góry
yolka napisał(a)
Od 7 do 15 taki mam widok - i jak tu nie mieć depresji, ale co tam jest fajnie...

Jak jeszcze troszkę słońca wpada, to nie jest tak źle. No i ten tydzień krótszy
Ogród z koniczynką 06:02, 07 lis 2016

Do góry
Rumianka napisał(a)
i tytułowa koniczynka ...2008r

...2011r

i obecnie...2016r

Pięknie się wszytko zmienia, a tu już szczególnie fajny efekt
Chwasty w ogrodzie - odchwaszczanie 05:59, 07 lis 2016

Do góry
Adnawka, chyba mogę pomóc Ci zidentyfikować nieproszonego gościa w Twoim ogrodzie. Właściwie, to już sama sobie odpowiedziałaś. Rabatę masz pod klonami. Takie same korzonki, w dużych ilościach posiadam i ja, na swojej działce. Mam cztery wiekowe klony i pod każdym z nich zrobiłam okrągłe rabaty. Żeby to zrobić, to musiałam powalczyć z dużą plątaniną grubych korzeni i pomiędzy nimi, gęstą siatką właśnie takich drobnych korzonków. Potem nasypałam sporo kompostu i posadziłam hosty, które niezle sobie tam dają rade. Na potwierdzenie tego wstawie zdj.
Ogród Małej Mi - sezon 2016 23:52, 06 lis 2016

Do góry
ana_art napisał(a)
Aniu czy to siewki jeżówek?

99% ŻE TAK
Ogrodowy miszmasz... pod kontrolą 23:03, 06 lis 2016

Do góry
Ciut słoneczka na zdjęciach z soboty

Ogrodowy miszmasz... pod kontrolą 23:01, 06 lis 2016

Do góry
Chyba udało się zaklinanie pogody W sobotę cudnie wyszło słoneczko. Czosnki, kosaćce żyłkowane, krokusy posadzone.Kamień z serca
Zostało już niewiele tulipanów, ale chyba wsadzę je do donic i zakopcuję. Jeżeli cebule przeżyją zimę i tulipany zakwitną na wiosnę będę mogła ustawić donice w takich miejscach, gdzie niestety nie mogę teraz ich wsadzić.
Przydałoby się jeszcze kilka dni takiej pogody, aby zakopcować zakupione/otrzymane a niestety niewsadzone roślinki i uporządkować ogród. Chyba jeszcze nigdy tak nie byłam opóźniona z pracami ogrodniczymi. Niestety znów pada deszcz Oj nie rozpieszcza nas ta jesień.
Działeczka, moje małe miejsce na ziemi 22:13, 06 lis 2016

Do góry
violka171 napisał(a)

o matko pisalo ze mlode drzewka okrywać a te kilkuletnie Albicje przetrwaja nasz klimat
no nic zobaczymy czy jest mi pisana
tak ja opatuliłam Irenko bede ja strzec jak oka w głowie chyba

W takim opatuleniu i o tej porze, jak nie ma mrozu, to się zaparzy i grzyb wkroczy, na razie ja odkryj, dolem kopczyk póki co zrób.
Pisza cuda, u siebie je testuje i czasami nas w butelkę nabijają
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies