Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "rozplenica"

Ogród z łezką II 18:21, 30 sie 2015

Do góry
Milka napisał(a)
Kasiu dzięki
pamiętaj o jej patykach

No teraz widzę, że stożek nadal do cy...ów...trzymasz go w ryzach...zatem rozplenica szaleje
Ogród z łezką II 17:35, 30 sie 2015

Do góry
Milka napisał(a)
jeżówki u Kasi cudne, zwinęłabym je z chęcią

Piękne ujęcie na łezkę...Kasiula nigdy nie focisz tak...a rozplenica to szok! normalnie, przecież stożki to chyba już pod brodę Ci sięgają?, a ona je przecież dogania. Idę patrzeć dalej jakie Irenka foty strzeliła w Waszym ogrodzie...
Ogródkowe perypetie:) 14:25, 30 sie 2015

Do góry
do tego doszły rozchodniki różowe i rozplenica
, musze dosadzić jeszcze jeden rozchodnik i trawę, choć sama się wysieje jak ją znam
Ogród z łezką II 12:53, 30 sie 2015

Do góry
ale rozplenica sliczna
Pogubiłam się po drodze... 22:42, 29 sie 2015

Do góry
amelia_b napisał(a)

Weś kasę były mega kępy po 12 zł,i Ml po 19,i rozplenica piórkowka po 12 bodajże ale ja nic nie kupiłam bo nie miałam miejsca i żałuję bo takiego miskanta uchodowanego to w żadnym ogrodniczy tutaj nie widziałam

aż muszę zobaczyć gdzie te Trzcianki
Pogubiłam się po drodze... 22:40, 29 sie 2015

Do góry
Marga napisał(a)

he he dobre Od Ciebie sobie skopiuję
Była tam rok temu, na wiosnę, to wrzosy jeszcze nie kwitły. Teraz przeszkolona na ogrodowisku pojadę z zupełnie innym spojrzeniem
Też się czaję na ciemnego rozchodnika

Weś kasę były mega kępy po 12 zł,i Ml po 19,i rozplenica piórkowka po 12 bodajże ale ja nic nie kupiłam bo nie miałam miejsca i żałuję bo takiego miskanta uchodowanego to w żadnym ogrodniczy tutaj nie widziałam
Skromny balkonik 18:08, 29 sie 2015

Do góry
Gardener27 napisał(a)
Balkon zmienił się nie do poznania Piękne masz surfinie jak na tę pore roku
Odnośnie nasion traw nie pomogę... za bardzo do siebie podobne Jak wysiejesz wiosną to się wszystko okaże

Pozdrawiam

Surfinie są już na wykończeniu ...ledwo zipią myślę na co je wymienić

Nasionka chyba faktycznie muszą czekać na werdykt
Chociaż zastanawiam się czy te (puszyste) to nie stipa ... a drugie może jakaś rozplenica ...ale to tylko takie gdybanie
Ogród nie tylko bukszpanowy - część III 15:00, 29 sie 2015

Do góry
No i zrobione, potem poszłam na ulicę, bo tam powyrzucałam podcięte pędy bluszczu. Załadowałam 3 wory 60 litrowe.

Na dachu kwitły jeżówki, trawy w tym czarna rozplenica, trytomy nie ma za to jest Agastache i liliowce i nawet były dziewanny Violeta Ostrogowce też kwitły.

Od nowa ... na przekór wszystkim 12:37, 29 sie 2015

Do góry
amelia_b napisał(a)

Iwonko co to za rozplenica, ta na "H" ?Ładna jest, nie to co moja paskuda

tak to rozplenica hameln na początku słabo rosła, teraz tak ruszyła. Zbieram nasiona,spróbuję wysiac
Od nowa ... na przekór wszystkim 11:37, 29 sie 2015

Do góry

Iwonko co to za rozplenica, ta na "H" ?Ładna jest, nie to co moja paskuda
Ogród tworzony z pasją 11:26, 29 sie 2015

Do góry
MirellaB napisał(a)
Rozplenica bardzo duża, a dlaczego nie kwitnie?

Karol coś pusto na tej rabacie, tylko szałwie? Tyle masz miejsca, że aż się prosi by coś tam fajnego zrobić. Będziesz coś sadził?

Będzie kwitła na jesieni, już jedną mam taką..

Rabata będzie robiona, ale żeby coś posadzić wyższego muszę poczekać aż sosny podrosną i je podkrzesam. Chcę tam zrobić trawiasto bylinową rabatę.
Ogród tworzony z pasją 10:53, 29 sie 2015

Do góry
Rozplenica bardzo duża, a dlaczego nie kwitnie?

Karol coś pusto na tej rabacie, tylko szałwie? Tyle masz miejsca, że aż się prosi by coś tam fajnego zrobić. Będziesz coś sadził?
Czy facetowi uda się wyczarować ogród marzeń? 21:33, 28 sie 2015

Do góry
Jestem, jestem
Zobaczyłem ją i pomyślałem, że muszę znaleźć miejsce dla niej. Tak jak pisałem mam sporo roślin, więc stwierdziłem, że przy placu zabaw wygospodaruję rabatkę, no i udało się, nie jest jakaś super, zgodna idealnie z kanonami, ale żal mi było już niektórych roślin, musiałem coś wykombinować.
Jest to rabata wzdłuż ogrodzenia ale dłuższym bokiem zwrócona do działki, więc Thuje będą tłem po obu stronach rabaty. Szpaler z Thuji Szmaragdowej, od strony boiska podsadziłem Wierzbą Hakuro Nishiki ale w formie krzewu nie drzewa, które już długo czekały na swoje miejsce. Od strony domu i placu zabaw przed Thujami są bohaterki dzisiejszego quizu Rutewki Delavay'a Splendide, przed nimi Rozplenica japońska hameln, Carex Rekohu Sunrise, w oddali Rozwary białe i niebieskie, a rabata kończy się Miskantem Variegatusem, uffff

Moja walka z wiatrakami czyli kamieniołom trochę z przypadku 20:26, 28 sie 2015

Do góry
Kasia Siakowa raz się żyje, dzień bez słodyczy jest dniem straconym

Ilonka dzięki za dokształcenie w dziedzinie kulinarnej Nie spotkałam się wcześniej z tym nazewnictwem, wiesz ja baba ze wsi Dzięki za przepisy, będziemy próbować
Zaraz odkopię przepis na tiramisu

Edzia, ja mam The Rairy , właśnie zaczęły ponownie kwitnąć Do prawdziwych róż chyba jeszcze nie dojrzałam

Madziu a za trawką i tatarakiem całkiem dobrze sobie wygląda rozplenica od Ciebie. Ładna kępka się z niej sie zrobiła ale bez pędzelków jeszcze Może za rok pokaże na co ją stać ?

Reniu, Justynko, Beatko
ja też nieświadoma ryzyka podzieliłam rok temu carexy i przeżyły ale w tym roku już się chyba nie odważę, poczekam do wiosny

Ewka nie skumałam, skupiłam się na polewie i tak wyszło, uśmiałam się haaa człowiek jednak całe życie się uczy Dzięki za przepis, ta jesień i zima okażą się chyba zgubne dla mojej wagi,przez to forum zaczynam sobie dogadzać
Ogród tworzony z pasją 16:48, 28 sie 2015

Do góry
Rozplenica już porządna. Szałwie fajnie Ci się ukorzenią i na wiosnę będziesz miał busz

Ogród tworzony z pasją 16:04, 28 sie 2015

Do góry
Rozplenica

i szalwie,dostalem juz przyciete

Czy facetowi uda się wyczarować ogród marzeń? 14:02, 28 sie 2015

Do góry
deszczowymaj napisał(a)
rozplenica ?

też o tym pomyślałam
Czy facetowi uda się wyczarować ogród marzeń? 13:57, 28 sie 2015

Do góry
rozplenica ?...ach jak ja lubię takie zagadki
Agatkowy Zakątek 13:12, 28 sie 2015

Do góry
Dawno nie pisałam, i nadszedł wkońcu czas nadrobić zaległości. Wstawiam parę fotek z mojego Zakątka.
I już po zbiorach lawendy.
Róże kwitną po raz drugi
Szał zakupów na targach rolnych (owies, jeżówki, liatra, rozplenica)
Prace przy rabacie i mój Tofik wygrzewający się w słoneczku.
Ranczo Szmaragdowa Dolina 11:01, 28 sie 2015

Do góry
I jeszcze obiecane wcześniej moje trawki

zebrinus

miskant

rozplenica od Alinki

rubrum

Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies