I zostawię moze będzie ciut ciemniejsza ale niewiele. Zreszta w tym kolorze pomaluje też betonowe ogrodzenie.
Domek już przemalowałam, straszny ze mnie narwaniec i tyle...
Po historiach ze szpitalami źle znoszę u siebie biel - choć u innych uwielbiam
Póki co domek ma bukowo-orzechowy kolor ale czy docelowo? hmmm... Ogrodzenie za nim będzie w kremowym kolorze
"
Mirelko to i ja swoimi liatrami sie pochwalę.Biała kwitnie później niż fioletowa.Białą podzieliłam na jesieni bo już ogromna karpa była ledwo dałam radę.
Dzięki Aniu za wizytę i nie miej wyrzutów sumienia, każdy ma swoje życie i musi działać jak najlepiej dla siebie i rodziny, a ten czas na portalu na pewno okupiony jest pewnym wyrzeczeniem ja też nie zawsze jestem tam gdzie bym pragnęła, ale pomimo wolnego czasu od pracy zawodowej mam moc obowiązkowi działań które lubię robić ale są baaardzo czasochłonne
pozdrawiam serdecznie
Aniu jak utrzymujesz czarny granit w kuchni w czystości? ja go kocham nad życie ale gdy błyszczy a to przy użytkowaniu prawie nie wykonalne..masz jakies oleje do granitu?
ja oczywiście na rodki zwróciłam uwage i po raz kolejny muszę je u ciebie pochwalić,w doskonałej są formie
a to niżej takie ładnie przebarwione to co to?azalia jakaś?