Joluś no chyba trzeba sobie od czasu do czasu przypomnieć o lecie, lubię przeglądać zdjęcia, porównywać ile i co zostało zrobione. Wtedy bardziej się wszystko widzi ale i wszelkie niedociągnięcia też.
Jolu od razu widać ,ze wolne, bo mnie na O. nie ma
Tak siedziałam w domu i nadrabiałam zaległości...
Melduj,że cała chałupa wysprzątana, wszystkie okna pomyte, firmany i zasłony wyprane, wyprasowane i zawieszone...
Giełda zaliczona
Zostało strojenie domu (6.12), bieżące sprzątanie, pieczenie nawigatorskich pierników i zakupy prezentów....pesteczka
Po 3 dniach ganiania z mopem, ściereczkami itp. jestem padnięta, ale bbb zadowolonaPlan wykonany
Sporo mam u siebie żywotników w różnych odmianach. Wciąż są, więc wciąż jeszcze zalety przeważają nad wadami.
łopatka wieprzowa w sezonie zimowym ma zdecydowaną przewagę.
Rytla- budowa trwała krócej niż zmagania ogrodowe, stąd różnice ilościowe.
Aniu, budowa to był bardzo ciekawy okres w naszym życiu. Z natury tak mam, że jeśli mam się czymś zająć, to najpierw zgłębiam temat. Niektóre budowlane tematy były na tyle pasjonujące, że postanowiłam je zgłębić bardziej. Jestem chyba dociekliwa....
Jolu, śnieżnie było w środę wieczorem, w czwartek było błoto pośniegowe, w piątek buro i ponuro, a dzisiaj słonecznie i bezwietrznie. Pogoda zmienna jest...bardzo.
Buziaki!
Zimozielone