Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "img"

Z motyką na słońce 08:42, 14 paź 2016

Do góry
margaretka3 napisał(a)

Aniu, ale to chyba nie czekoladowa odmiana, a chyba taką zamawiałaś. Wygląda jak ta zwykła alibicja. Mam ją na rabacie. Jutro za dnia zerknę jaka teraz wygląda.

Gosiu, na kartonie niby czekoladowe.

Dżdżownice kalifornijskie 08:32, 14 paź 2016

Do góry
Dla mnie wybawieniem od wszelkich problemow okazal sie obornik. Daje pomiedzy niego resztki kuchenne, papier i liscie.To jednak dzdzownica, ktora naturalnie znajdzie sie w oborniku. Same odpadki z kuchni sa za wilgotne. Jezeli chce sie karmic tylko nimi, to pomiedzy nie trzeba dawac np podsuszone wlokno kokosowe. Na kompostowniku na dworzu nie ma takich problemow. Tam mozna wrzcuac wszystko jak leci. Choc ja zawsze kazdy kompostownik zamykam warstwa obornika.Im glebiej, tym ciemniej, bo obornik bardziej przerobiony. Im wyzej tym swiezszy.Tutaj profesjonalne hodowle kalifornijek karmia je obornikiem z luzerna. U mnie nie widac warzyw, wyczulam tylko kawalki owocow. 3 tygodnie temu wypelnilam pojemnik po brzegi swiezym wypelnieniem.

Od nowa ... na przekór wszystkim 08:32, 14 paź 2016

Do góry
- 4 dzisiaj

W Kruklandii 08:12, 14 paź 2016

Do góry
Wyglądam przez okno a tu taka niespodzianka

-3 jest teraz. To ile było wcześniej???
Ogród Loczka 08:11, 14 paź 2016

Do góry
Lukasz2013 napisał(a)
Taką niespodziankę znalazłem

Łukasz gratki!!Lubię takie niespodzianki.
Tu ma być ogród :) 08:05, 14 paź 2016

Do góry
lindsay80 napisał(a)
A tak wyglądają dziś.

Piękna ewolucja rabaty!Ciężko uwierzyć, że to tylko jeden rok i ten zakątek wygląda tak pięknie!
"Niezdecydowana ogrodniczka" 07:44, 14 paź 2016

Do góry
I nowa aranżacja przed wejściem
"Niezdecydowana ogrodniczka" 07:41, 14 paź 2016

Do góry

"Niezdecydowana ogrodniczka" 07:39, 14 paź 2016

Do góry
Wczorajsze fotki jesienne przodów

"Niezdecydowana ogrodniczka" 07:35, 14 paź 2016

Do góry

Tak wygląda rabatka z większej perpektywy- ogólnie jakis miszmasz.
Zebrinusa chyba musze przesadzić głębiej.
Ogólnie będzie przemeblowanie w tej części na wiosne
Gąszcz za śierkiem z tawuł będzie zlikwidowany i coś nowego wsadzę pewnie hortensjei trawy.
Jak zamienić glinę w wymarzony skrawek Ziemi. 07:07, 14 paź 2016

Do góry
Konstancja30 napisał(a)
hmmm ... no i musi człowiek zabrać głos ... bombeczki to dzieło tylko i wyłacznie Agi ... pomysł ... samozaparcie i pieczołowitość wykonania ... ja mam ścianę z winobluszczem i zrobiłam kilka zdjęć ... to wszystko co ja ...

słowo o bombeczkach ...

te bombki to styropianowe kule ... na nich materiał i cekiny ... tasiemki ... koraliki ... każda bombka ma swój temat i jest wypieszczona jak najbardziej kaprysny pupil ... a materiały to stare bluzki gorsety krawaty wynorane "na ciuchach" ... czasami jestem nieźle zaskoczona jak fakturę zupełnie nieciekawego łaszka rozpoznaję w barokowej bombce, od której nie mogę oderwać oczu ... jak tak banalne rzeczy zamienić w taki piekny drobiazg ? ... to już tajemnica Agi

i jeszcze ... odrobina pikanterii ... te cuda powstają o świcie ... najczęściej o świcie ... przyznam, że rozumiem iż to dziwna informacja ale nie mogłam się powstrzymać albowiem nawet jeżeli stanie się cud i jestem na nogach o 5 rano to nie jestem w stanie zdziałać nic ponad kubek kawy ... !!! ... no a taki bombek to już by na bank nie powstał ...

wiesz że Cię I LOWIU
Jak zamienić glinę w wymarzony skrawek Ziemi. 07:05, 14 paź 2016

Do góry
dominika_ napisał(a)
Piękne te Twoje bombki

Wendy79 napisał(a)
Piękne, tylko pozazdrościć talentu!

Mentha napisał(a)
cudne !
pomysłowe i z klasą ")

Tess napisał(a)
Bombki MEGA!

Dziewczyny dzięki!!!!!!
cieszę się że moje maleństwa się Wam podobają
i mam malutka prośbę, pokażcie znajomym, może ktoś chciałby taką bombkę na prezent?

kupiłam każdej pudełeczko, wystarczy tylko kokarda i gotowy prezent.....a wiem jak to jest przed świętami, gdy chodzimy za kolejnym drobiazgiem dla kilku osób i z brakiem pomysłu co by tu w tym roku kupić..........te bombki to min właśnie myśl moja i pomysł na prezent rok temu dla mojej rodziny

nie zrobię ich na nie wiadomo jaką skalę, bo to jest bardzo czasochłonne, a ogród dom dzieci nie pozwoliły by mi póki co dłubać non stop .......teraz chodzi mi tylko żeby te bombki co już zrobiłam poszły w świat , żebym nie została z nimi wszystkimi na świeta hahahahahaha, a na za rok pozostały dalej w sferze hobbystycznej i jako odskocznia od dnia codziennego ......uwielbiam je tworzyć...uwielbiam wymyślac nowe wzory.........
Ukojenie 07:05, 14 paź 2016

Do góry
Zimno. Prawie -2

Ogrodowe przygody 06:59, 14 paź 2016

Do góry
iwonadm napisał(a)

Kiedy ja się doczekam tak pięknie kwitnących róż
Ogrodowe przygody 06:36, 14 paź 2016

Do góry
Ewik napisał(a)
Wow kolejne cudeńka, więcej poproszę ☺

Ogrodowe przygody 06:24, 14 paź 2016

Do góry
Napia napisał(a)

To jak na takie "nienawożenie" to ślicznie kwitną Dobrze im u Ciebie po prostu Moje róże teraz zbierają się do kwitnienia, chyba już nie zdążą.

Dziękuję za miłe słowa
Moje też mają zawiązane kilka pąków może zdążą
Ogrodowe przygody 06:23, 14 paź 2016

Do góry
Rench napisał(a)
Jak to nie masz z tego sezonu zdjęć,co z nimi zrobiłaś ?

Njestety uciekły mi wszystkie zdjęcia z komputera zostały tylko takie pojedyncze
Szmaragdowy Zakątek 00:40, 14 paź 2016

Do góry
yolka – Jolu, tam pięknie słoneczko skrzyło się w bielutkich płatkach śniegu.

AgataP – Nooo… było super. Tym bardziej, że ja po prostu kocham Zakopane, uwielbiam to miasto, niesamowity nastrój i klimat który tam panuje… i wspomnienia….

Krys – czapka……hmmm….została w domu

Ewik – śniegu było po kolana…śliczny, mięciutki puch !

Margarete – mi też ta zima nie przeszkadzała…szkoda tylko, że ja nic wcześniej nie wiedziałam o śniegu i panujących tam temperaturach. Nie oglądałam przed wyjazdem prognozy pogody. Ale dałam radę. Kilka bluzeczek ubranych „na cebulkę” , rękawiczki zakupione na regionalnym straganie i było ok.

Milka – Irenko, śliczna zima! Aż nie chciało się wracać do tej ponurej, deszczowej codzienności.
Ogród z łezką II 00:31, 14 paź 2016

Do góry
Kindzia napisał(a)

...

Aloha...zaraz muszę zapisać. Jeszcze coś w czerwieni masz sztywnego Ewcia?

Dziękuję

Kasia, no wiesz
Można się ubawić
Ogród w remoncie 23:41, 13 paź 2016

Do góry
To już oczko wodne i delikatna skarpa przy nim

To na dziś tyle bo muszę już się położyć , rano idę do pracy . Dobrej nocy .
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies