Konstancja30
22:12, 12 paź 2016
hmmm ... no i musi człowiek zabrać głos
... bombeczki to dzieło tylko i wyłacznie Agi ... pomysł ... samozaparcie i pieczołowitość wykonania
... ja mam ścianę z winobluszczem i zrobiłam kilka zdjęć ... to wszystko co ja ...
słowo o bombeczkach ...
te bombki to styropianowe kule ... na nich materiał i cekiny ... tasiemki ... koraliki ... każda bombka ma swój temat i jest wypieszczona jak najbardziej kaprysny pupil ... a materiały to stare bluzki gorsety krawaty wynorane "na ciuchach" ... czasami jestem nieźle zaskoczona jak fakturę zupełnie nieciekawego łaszka rozpoznaję w barokowej bombce, od której nie mogę oderwać oczu ... jak tak banalne rzeczy zamienić w taki piekny drobiazg ? ... to już tajemnica Agi
i jeszcze ... odrobina pikanterii
... te cuda powstają o świcie ... najczęściej o świcie ... przyznam, że rozumiem iż to dziwna informacja ale nie mogłam się powstrzymać albowiem nawet jeżeli stanie się cud i jestem na nogach o 5 rano to nie jestem w stanie zdziałać nic ponad kubek kawy ... !!!
... no a taki bombek to już by na bank nie powstał ...

słowo o bombeczkach ...

te bombki to styropianowe kule ... na nich materiał i cekiny ... tasiemki ... koraliki ... każda bombka ma swój temat i jest wypieszczona jak najbardziej kaprysny pupil ... a materiały to stare bluzki gorsety krawaty wynorane "na ciuchach" ... czasami jestem nieźle zaskoczona jak fakturę zupełnie nieciekawego łaszka rozpoznaję w barokowej bombce, od której nie mogę oderwać oczu ... jak tak banalne rzeczy zamienić w taki piekny drobiazg ? ... to już tajemnica Agi

i jeszcze ... odrobina pikanterii