Nowa ścianka. Teraz muszę poczekać aż rośliny się rozrosną i ścianka będzie tylko dodatkiem. Powojnika Jana Pawła II z trejażu myślę że puszczę po tej ściance bliżej jarzębiny.
To ten zywoplot. A tu roslina z przerwie w zywoplocie,o ktora ord 5 lat dbalam, by te luke zarosla. Nagle zywoplot rosnacy na naszym teenie zaczal im przeszkadzac. U siebie maja 4 duze drzewa, ktore daja im cien, ale oni zwalaja na nasz zywoplot, ze to on jest za wysoki
W końcu przestało padać i wiać.Miałam zrobić zdjęcie tylko pięknie przebarwionej trzmielinie ale jak już wylazłam z chałupy to zrobiłam jeszcze kilka fotek.
Sango Kaku jest cudny Zaskoczył mnie, bo takich przebarwień oczekiwałam po Orange Dream, który rok temu się nie popisał. Ciekawe jak będzie teraz.
Ta motylkowa jest bombowa, szkoda, że ja nie mam takich warunków ehhh...
wiesz ja mam w sobie tyle zapału ze jak zacznie nawet żreć to będę wyrywać i rozdawać
Kamila Ty lubisz zimozielone gdzie byś mi trzecią (a na dolnej drugą)kostkę z zimozielonych wstawiła żeby fajnie bylo?
myślę też czy by szamba nie przykryć jakąś pokrywą w kwadrat i obsadzić i tez by fajnie było jak tu https://pl.pinterest.com/pin/166422148710229900/
tylko jak to zrobić najtańszym kosztem??? zeby sie zaraz T nie przy... :/
Do mnie ze wschodu napływa zimna masa. Ciekawe jak mocno sie oziębi. Ale póki co dzisiaj typowo jesienna pogoda, i naswet ciut słońca widzę.Droga na działki zablokowana, z drugiej strony jest dojście ale gorszy dojazd, w sensie Mzk.
A teraz wyglądam na świat i widzę, że kolorów przybyło. Świetny widok z balkonu!