Ekipą to w zasadzie robimy tylko w soboty do 14-tej, ale ja jestem prawie codziennie a i Witek czasem cały tydzień robi. Ja dojeżdżam do chłopaków na roboty, a potem sami z Wiciem robimy u siebie. Tak to jest .
Ta kocimiętka to może być 'Purrsian Blue' - ja kupiłam za 39 zł/sz, ale rozmnożona została u mnie do kilkudziesięciu szt. (przez sadzonki zielne wiosną). mam teraz mnóstwo.
Sama stworzyłam ten kąt zresztą wszystko to mój pomysl samouka. Tez popełniłam kilka błędów ale kto ich nie robi. Mogłam oczko przełożyć z drugiej strony nie tak blisko brzóz. Widać brzozy nad oczkiem mają jeszcze zielone liście są mocne woda paruje.
Jeszcze jeden widoczek.
Pieńki białych brzóz to Derembosy posadziłam w środku nie mając pojęcia, że są takie piękne. Może poszukam dzisiaj w fotkach jak było przed posadzeniem
Tak to wygląda w lecie. Worki liści na brzozach na ostatniej focie.
A tak w ogóle, to dzięki topiarom i bylinom od razu widać efekty na rabacie. Teraz będę się skupiać na sadzeniu drzew w strategicznych miejscach, czyli tam, gdzie są pożądane Już sporo przybyło, obecnie "idę" w klony.