Elu przecież Ty w tym domu mogłabyś mieszkać zamiast dojedżać tam raz w tygodniu na kilka dni i bardzo ładnie i nowocześnie urządzone wnętrze domu Ja to z bloku to w 5min bym się spakowała i wróciła na działke, nawet nie mogłabym mieszkać w bloku bez ogrodu.
Aneta ależ zaszalałaś z tulipanami wiosną będzie u Ciebie i Justyny istny szał tulipanowy❤️ Mam te pierwsze Design Impresion kupione we wrześniu i do duetu chciałam dokupić Pink Impresion ale nigdzie ich nie mogłam dostać, więc dokupiłam Apricot Impresion. Mystic Van Ejik i Van Ejik mam z biedry i wiosną okaże się czy z gadzają się odmianowo
Pracowity wrzesień, rośliny się odwdzięczą u Ciebie jest piaszczysty teren czy to taki kolor gliny? Generalnie też, nie ogarniam Twojej przestrzeni ogrodowej jeśli chodzi o całość.
Alicja u Ciebie zawsze jest co podziwiać,po prostu cudny ogródVanilka ślicznie przebarwiona u moich to już brązowe suchary i zaczynają powoli straszyć w ogrodzie
Wszystkie foty piękne, ale ta naj bo na lupo czekam, powinna przyjść w tym tygodniu Mam nadzieję, że też się kiedyś takiego widoku doczekam
Sylwia - zdrówka życzę