Aguś, nie bij... Nie zdążyłam. Nie było masła, chleba, mleka, płatków... Trzeba było zakupy zrobić, maliny pozbierać, pomidory... zadania doglądnąć, choć jak dziś zajrzałam na dziennik, to i tak się przekonałam, że nie upilnowałam...
Po 19 ciemno!! No dlaczego tak wcześnie!?!
A czy Ty masz drakiew?
Przypomina mi Pink Robustę, którą widziałam w Powsinie. Przyciągała wzrok jak piszesz.
Wspaniałe są te energetyczne rabaty, coraz bardziej się przekonuję do tych kolorów.
Dzwonek kremowy się dobrze wysiewa, czy potrzebujesz nasiona?
Długo już rósł u Ciebie w ogrodzie?
A mnie też się to pierwsze baardzo, baardzo podoba. A na drugim podoba mi się połączenie kolorystyczne czerwieni i fioletu z trawami i białymi jeżówkami w tle
Asia świetny pomysł. mi się podoba ta wersja ekstrawagancka, jesli żadne przepisy nie zabronią to szla bym w coś oryginalnego
a w tej ostatniej wersji jeśli chodzi o wejście do domku to nie mozna scieżki zrobić obok domku i wtedy drzwi będą na tarasie?
albo domek troszkę przesunąć jeśli wejście musi być w tym miejscu
I doniczka dla Kasi. Bardzo podobały mi się zawsze torby i rurki na doniczki.i usxylam Beniamin już obskubany z dolnych gałęzi by drzewko przypominał bardziej
Agatko, cieszę się, że Cię poznałam! Musisz szlak do mnie przetrzeć
Siebie lubię tylko na zdjęciach sprzed 14 lat, czyli ślubnych. Za tydzień rocznica
Dziś trzeba będzie kolejny gar pomidorków nastawić