Moniko moja pergola nie będzie obsadzona, bo bedzie słuzyła jako konstrukcja osłaniająca przed słońcem miejsce do leżakowania To będą oroste słupy drewniane ozdobione białym dachem i być może białymi zasłonami, jeszcze dumam...
A obsadzenia coubi są tu - te szare i zielona donica z sezonowymi i palmą
Ja przez Dom się w nich zakochałam. Zawsze uwielbiałam sosny ale varelka to prawdziwe cudo. Gosiu a powiedz dlaczego mnie nie dziwi, że masz varelkę ?
Czy możesz mi jeszcze jakąś piekną sosnę polecić? Bo ja z iglaków kocham tylko sosny i cisy.
Zeta u ans są dwa sklepy firmowe Fluggera. Neisamowicie mają dobrą obsługę, przeszłam takie szkolenie z olejowania, że nawet pędzla żonowi nie dałam, nie dopuściłam do olejowania.
O tak chyba zamówię w internecie bo u nas takich sklepów nie ma no chyba że w Lublinie sprawdzę dzieki za namiary...
A olejowanie możecie trąbić i porób zdjecia bom ciekawa hihi
W sklepie fimowym będziesz miała wszystkie próbki .. Ja sobie najpierw próbki kolorów kupiłam, pomalawałam kawalek deski a potem dopiero duże puszki przytargałam.
Ale w tym roku najpierw pergola a potem olejowanie. Kurcze, kurcze już musze do stolarza się udać aby zapytać czy i za ile mi zrobi.
Gosia dlatego reaktywujemy wątek Gdzie... Itd aby na darmo nie jeździć ja też nie ma po drodze a sklepu na B nie lubię bo nigdy nie mam lrzy sobie gotówki...
Kula z Chronosa powola na kolana ale cenę znasz? Napaliłam si na nią w ubiegłym roku.... I wybudowałam ścianę wodną....
A ja od tych kfiotków u Cibie w okazji 200 setki (czy Zetki?) oczopląsu dostaję. Jak tak dalej pójdzie to wiecej u Cibie na wątku będzie obcych kfiotków niż Twoich Co trzeci dzien będzie nowa setka
Zeta u ans są dwa sklepy firmowe Fluggera. Neisamowicie mają dobrą obsługę, przeszłam takie szkolenie z olejowania, że nawet pędzla żonowi nie dałam, nie dopuściłam do olejowania.