Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Igiełkowy ogródeczek

Igiełkowy ogródeczek

Magda70 22:10, 20 sty 2013

Juzia_G napisał(a)
Z innych ciekawych to to

I mój faworyt

Szalejesz Józia....śliczny faworyt...
Kule metalowe zresztą też
grazyna 22:16, 20 sty 2013

Witaj Gosiu,
Irysy (które u mnie widziałaś) szybko rozrastają się, ja miałam tylko jeden kwiatek, jeden, a po 5 latach mam już 3 takie kępy
GosiaJoanna 22:17, 20 sty 2013

Gosiniak napisał(a)
Gosia- to daj mi znać jak będzie dostępna, bo do mnie gazetki nie docierają i mam dość daleko więc zbyt często nie zaglądam, ale po taki świetny nawóz to bym się pofatygowała. Dzięki za informację

Aktualna oferta jest na ich stronie internetowej ale jak cos wypatrzę dam oczywiście znać ...dobrej nocki
Gosiniak 22:18, 20 sty 2013

Grażyna- a znasz może nazwę?
Gosiniak 22:21, 20 sty 2013

GosiaJoanna napisał(a)

Gosia- to daj mi znać jak będzie dostępna, bo do mnie gazetki nie docierają i mam dość daleko więc zbyt często nie zaglądam, ale po taki świetny nawóz to bym się pofatygowała. Dzięki za informację

Aktualna oferta jest na ich stronie internetowej ale jak cos wypatrzę dam oczywiście znać ...dobrej nocki

O gazetce wiem i zdarza mi się zaglądać, ale z doświadczenia wiem też że nie wszystko co będzie w nich podają, o kwiatach czasami nic nie ma, a później wchodzę a tam są, dlatego Cię prosiłam.
Tobie również dobrej nocki życzę, ja też zaraz do łóżka brykam, a moje dziewczyny jeszcze gadaja, na szczęście mają ferie.
GosiaJoanna 22:25, 20 sty 2013

Do mnie też gazetka nie przychodzi a L jakos tak zawsze nie po drodze a tam często tanie roślinki są ostanio był zamiokulkas po 10 zł :/
Gosiniak 22:40, 20 sty 2013

Muszę tam częściej zaglądać, choć mi też nie po drodze
Dobrze, że mamy wątek łap okazję to dziewczyny zawsze coś podpowiedzą
AniaDS 23:10, 20 sty 2013

A gdzie ten wątek? Przeoczyłam go
Madzenka 23:11, 20 sty 2013

Gosia dlatego reaktywujemy wątek Gdzie... Itd aby na darmo nie jeździć ja też nie ma po drodze a sklepu na B nie lubię bo nigdy nie mam lrzy sobie gotówki...
Kula z Chronosa powola na kolana ale cenę znasz? Napaliłam si na nią w ubiegłym roku.... I wybudowałam ścianę wodną....
elzbieta_b 08:33, 21 sty 2013

Witaj Gosiu Jeśli pytasz o te trzy kulki to jest to strzyżony modrzew. Kupiłam jedną kulkę (tanio), wyprowadziłam drugą a potem trzecią. Tanim kosztem fajne drzewko. Przycinam dwa razy w roku. Wyżej nie wypuszczę, ponieważ i tak już sięgam z drabiny. Pozdrawiam