Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród marzeń ... cegła ... róża ... lawenda i mila do tego co mam w głowie ...

Ogród marzeń ... cegła ... róża ... lawenda i mila do tego co mam w głowie ...

Konstancja30 22:56, 20 sty 2013

Marzena2007 napisał(a)
Iza ja nie wiedziłam co to Święty Krzyż.... Ja nigdy w Świetokrzyskim nie byłam.... Ale jakże pieknie! Musowo przyjechać po drodze do ..... Szczecina?

Ale najbardziej lubię jak odbierasz otoczenie i pokazujesz nam je zupełnie innymi oczami. Ty nasza CZARODZIEJKO

Madżenko tam to natura czaruje ... nie ja ... każda droga jest dobra ... do Młodzaw pojedziemy przez Rzeszów ... ... już razem
Sebek 23:10, 20 sty 2013

alinak napisał(a)
u mnie ten żółty jest dobrym przerywnikiem między czerwonym a kompletnie nie pasującym do niego pomarańczem trytom. i nic nie zmieniam .
mam 3 wielkie wiadra 25 litrowe pacioreczników czerwonych . inne kolory kompletnie u mnie nie dają rady zakwitnąć . dostałam od Sebka fajną ...już nie wiem jaką bo zapomniałam , i były tylko piękne liście . chętnie bym sie wymieniła , ale co z tego , jak inne nie zakwitają .

Będą takie jak u Izy - mamy identyczne A to, że inne nie chcą kwitnąć u Ciebie to dziwne....Zwłaszcza na tych górach z kompostu

Aha - bendem zgapiać od Ciebie Iza Żywopłot kannowy
ka1sia 23:14, 20 sty 2013

Konstancja30 napisał(a)

Iza ja nie wiedziłam co to Święty Krzyż.... Ja nigdy w Świetokrzyskim nie byłam.... Ale jakże pieknie! Musowo przyjechać po drodze do ..... Szczecina?

Ale najbardziej lubię jak odbierasz otoczenie i pokazujesz nam je zupełnie innymi oczami. Ty nasza CZARODZIEJKO

Madżenko tam to natura czaruje ... nie ja ... każda droga jest dobra ... do Młodzaw pojedziemy przez Rzeszów ... ... już razem

Iza, piszesz o Młodzawach k.Pińczowa?
Madzenka 23:17, 20 sty 2013

Konstancja30 23:18, 20 sty 2013

Kasiu i mi takie pytanie zadajesz ??? ... zapytałam Adama i w rzeczy samej ... koło Pińczowa

ka1sia 23:56, 20 sty 2013

Pytam, bo tak mi się skojarzyło... to było ukochane miejsce mojej koleżanki, miala tam kawalek ziemi i maly domek letniskowy, jeździła tam na wakacje, jak ona o tych Młodzawach opowiadała...
a teraz spoczywa tam... w swojej ukochanej ziemi..... oj, życie....
Milka 08:45, 21 sty 2013

Iza, w pięknym miejscu byłaś...biała, zaczarowana kraina! wspaniale ja pokazałaś i zabawa udana, bo uśmiech na twarzy od ucha do ucha
Joaska 11:15, 21 sty 2013

Też słyszałam o ogrodzie w młodzawach że piękny, jest nawet się wybieraliśmy, ale moje dziecko zazwyczaj chrobe wybiera w weekendy lub dni wolne od pracy więc sie nie złożyło, ale w tym roku na wiosne się wybieram, moze razem sie jakos zgramy
Konstancja30 11:49, 21 sty 2013

aneta230972 napisał(a)
Witaj Czarodziejko Izabelo-Konstancjo jak nazwały Cię dziewczyny.Bo i faktycznie Czarodziejką jesteś
Będę chwalić bo nie da się inaczej
Stara cegła w połączeniu z różą i lawendą to małżeństwo doskonałe.Aniołki siedzące z boczku pilnujące ziółek,....no i ten pan gożdzik. Ja nie lubię gożdzików. Tak już mam od chyba zawsze. Ale ten jeden w kolorze hosti zaskoczył mnie bardzo. Co to za kolor jest? I czy to połączenie było celowe czy taka szczęściara z Ciebie jest? I kulinarnie momentami było ( jak do tej pory to moim ulubionym miejscem były.... blogi kulinarne).
Koszul też nie lubię prasować. Wręcz nie cierpię prasować koszul. Całe szczęście mój mąż był o tym poinformowany jeszcze przed ślubem więc teraz nie może mieć pretensji.
Twoje jesienne sesje zdjęciowe i te kolorki bajka.
A na koniec okazało się, ze jestem..... zmutowana społecznie No rewelacja.
Będę częstym gościem jeżeli pozwolisz.

Anetko pozwolę ... nie jakie pozwolę będę dumna ... jesteś niesamowita ... odgruzowujesz forum i nasze wątki pieczołowicie kamień po kamieniu ... to bardzo pracochłonne ale pozwala poznać nie tylko ogrody ale i nas ... to bonus za przewalanie stosów ... wracaj ... bądź i baw ... pięknie piszesz ...
czytałam, że trawnik przypadkiem chyba zacznie się razem z domkiem budować ... jestem za ... najwyższa pora nauczyć wykonawców szanowania terenu pracy ... dlaczego ekipy budowlane w wielu krajach wchodzą i wychodzą bez pandemonium po sobie ... wszystko jest możliwe tylko trzeba szanować drugiego człowieka i jego własność ... masz wyzwanie przed sobą ...
no a ja mam Cię chyba całkiem nie daleko ... buźka
Konstancja30 11:51, 21 sty 2013

irena_milek napisał(a)
Iza, w pięknym miejscu byłaś...biała, zaczarowana kraina! wspaniale ja pokazałaś i zabawa udana, bo uśmiech na twarzy od ucha do ucha

Irenko ja wyskakuję z krainą Królowej Zimy a u Ciebie zaklinanie wiosny ... byłam ... granice angielskiej wytyczyłam ... roślinki zapisałam ... co nie co sobie podsumowałam i czekam na wiosnę ... z angielską w Miłkowie ...

a u pana co się odezwał zakochałam się tym cudzie i obok sosenki kulki od Madżenki (varelka cenna bardzo ale musi być ) ... ten biały skarb być musi ... no nie dosłownie bo jedno cień drugie słońce chyba ...

sanguinaria canadensis

sosna varella

i ku pamięci absolutnie zjawiskowa donica wiosenna ... Magda chyba u ciebie podpatrzona ... nie zapisałam u kogo ... właściciela podziwiam i proszę o namiar to uzupełnię skąd ta inspiracja ...