Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Roztoczańskie klimaty

Roztoczańskie klimaty

Madzenka 06:38, 21 sty 2013

Zeta kawę już u Kasi zaparzyłam, wpadnij się rano napić
gierczusia 08:07, 21 sty 2013

Zetko wybacz, ze Cię zaniedbałam ... Wszystkiego naj , naj z okazji kolejnej setki ... Przepraszam za opóźnienie raz jeszcze , kwiaatuszka zostawiam , całusy

EPODLAS 11:27, 21 sty 2013

Zeta, ale ty kwiatów dostałaś w tą mroźną zimę. A ja gapa dopiero teraz zauważyłam że już 200 stron stuknęło. Gratulacje.
magnolia 11:36, 21 sty 2013

ana_art napisał(a)

Zeta pędziwiatrze, z jaśminem do Ciebie przychodzę

Wiesz co lubię ...wlaśnie jestem na etapie jaśminu...kolejny punkt do moich chciejstw wiosennych... czy są jakieś odmiany ....?? Musze sprawdzić.
nooo przeca wiem, dlatego jaśmina przytargałam. O odmiany mnie nie pytaj kupiłam przez przypadek podobny do tego który Danusia przywiozła z Angli...

Belle Etoile- jedna z najładniejszych odmian z plamką w środku kwiatu. Ta napewno Danusia przywiozła ( sam krzaczek czy inspirację?). Pachnie podobno truskawkami, ale nie wąhałam. I wysokość fajna bo niewielka- do 150 cm.
Zeta 12:34, 21 sty 2013

Dzieki za życzenia wszystkim
Marzenie pyszna kawa..byłam ledwo sie przez te zaspy przedarłam...
Magnolia dzieki ty dobry duszku i znawco wszelakich zielonych ...jaśminowiec piękny a jak pachnie truskawkami to chyba na wiosnę go zjem . Zapisałam do moich kolejnych chciejstw wiosennych...
Konstancja30 12:39, 21 sty 2013

... jaśminowiec pieknie pachnie ... pieknie i mocno ja nie mam ma sąsiadka ... tuż za płotem ... ja juz mieć nie muszę ... kawkę zrobiłam już drugą ... w wersji latte ... więc jak lubisz ... ???
Zeta 12:48, 21 sty 2013

Hej Konstancja ja tez latte siurpie .... U nas leje deszcz masakra jakaś zasopliło mi cały dom .... Wiec nie wychodzę bo poco?? ......szukam sobie roślinek na wiosnę ...planuję...planuję...haha....rwę włsy z głowy bo nie wiem które donice zamówić no takietam zwykłe ogrodnicze rozterki.......piękna zima u Ciebie.
ana_art 12:57, 21 sty 2013

magnolia napisał(a)

Zeta pędziwiatrze, z jaśminem do Ciebie przychodzę

Wiesz co lubię ...wlaśnie jestem na etapie jaśminu...kolejny punkt do moich chciejstw wiosennych... czy są jakieś odmiany ....?? Musze sprawdzić.
nooo przeca wiem, dlatego jaśmina przytargałam. O odmiany mnie nie pytaj kupiłam przez przypadek podobny do tego który Danusia przywiozła z Angli...

Belle Etoile- jedna z najładniejszych odmian z plamką w środku kwiatu. Ta napewno Danusia przywiozła ( sam krzaczek czy inspirację?). Pachnie podobno truskawkami, ale nie wąhałam. I wysokość fajna bo niewielka- do 150 cm.

magnolio jesteś WIELKA w dobrym tego słowa znaczeniu masz racje ona nie achnie tak jak jaśmin który pamiętam u babci, pachnie truskawką właśnie zaraz sobie nazwę zapiszę
magnolia 13:17, 21 sty 2013

Dzięki dziewczyny, niech Wam idzie na zdrowie.
Urszulla 13:18, 21 sty 2013

Kwiatek na 200 i nowe wiosenne plany