Zetko wybacz, ze Cię zaniedbałam ... Wszystkiego naj , naj z okazji kolejnej setki ... Przepraszam za opóźnienie raz jeszcze , kwiaatuszka zostawiam , całusy
Belle Etoile- jedna z najładniejszych odmian z plamką w środku kwiatu. Ta napewno Danusia przywiozła ( sam krzaczek czy inspirację?). Pachnie podobno truskawkami, ale nie wąhałam. I wysokość fajna bo niewielka- do 150 cm.
Dzieki za życzenia wszystkim
Marzenie pyszna kawa..byłam ledwo sie przez te zaspy przedarłam...
Magnolia dzieki ty dobry duszku i znawco wszelakich zielonych ...jaśminowiec piękny a jak pachnie truskawkami to chyba na wiosnę go zjem . Zapisałam do moich kolejnych chciejstw wiosennych...
... jaśminowiec pieknie pachnie ... pieknie i mocno ja nie mam ma sąsiadka ... tuż za płotem ... ja juz mieć nie muszę ... kawkę zrobiłam już drugą ... w wersji latte ... więc jak lubisz ... ???
Hej Konstancja ja tez latte siurpie .... U nas leje deszcz masakra jakaś zasopliło mi cały dom .... Wiec nie wychodzę bo poco?? ......szukam sobie roślinek na wiosnę ...planuję...planuję...haha....rwę włsy z głowy bo nie wiem które donice zamówić no takietam zwykłe ogrodnicze rozterki.......piękna zima u Ciebie.
Zeta pędziwiatrze, z jaśminem do Ciebie przychodzę
Wiesz co lubię ...wlaśnie jestem na etapie jaśminu...kolejny punkt do moich chciejstw wiosennych... czy są jakieś odmiany ....?? Musze sprawdzić.
nooo przeca wiem, dlatego jaśmina przytargałam. O odmiany mnie nie pytaj kupiłam przez przypadek podobny do tego który Danusia przywiozła z Angli...
Belle Etoile- jedna z najładniejszych odmian z plamką w środku kwiatu. Ta napewno Danusia przywiozła ( sam krzaczek czy inspirację?). Pachnie podobno truskawkami, ale nie wąhałam. I wysokość fajna bo niewielka- do 150 cm.
magnolio jesteś WIELKA w dobrym tego słowa znaczeniu masz racje ona nie achnie tak jak jaśmin który pamiętam u babci, pachnie truskawką właśnie zaraz sobie nazwę zapiszę