Jest oczywiście ale przyznam szczerze że truno go sfocić bo tam dużo swiatła potrzeba, inaczej fotki zamazane wychodza. Ale specjalnie dla Ciebie poszłam i kilka (naście) ujęć zrobiłam
Teraz nawet bedąc na środku ogrodu to widać go zza krzaków
Twoje hortensje zachwycają A jak Ty dajesz radę utrzymać krzewuszkę w takiej kulistej formie? Cudnie tak wyglada. Moje krzewuszki nic sobie nie robią z mojego ich cięcia i rosną jak chcą
Dzięki Asia Do elegancji jeszcze skarpie daleko, ale motywacja zawsze w cenie Tak czy inaczej będę na bieżąco Twoją skarpę podglądać, może coś sobie jeszcze zgapię Obecnie etap: RAMY
Całkiem możliwe, że to onRośnie w słońcu i jest wręcz buraczkowy. W dodatku na początku był dość wysoki, ale pod ciężarem kwiatów nieco się osunął i teraz jest w sam raz. W przyszłym roku zostanie pociągnięty do samego kompostownika, gdzie obecnie jest rozplenicowe przedszkole
Mam z 20 RH (licze na szybko w głowie)... wszystkie z listy Bogdzi... dobra odmiana to pół sukcesu. Rosna jak szalone..moze nie tak jak u Bodzi czy Irenki... ale rosna.
Jake to moge podac jak zerkne na listę....
Dzis dzien dla domu i rodziny był.... nawet ciastka robiliśmy..bo na zewnatrz paskudna pogoda... nie padało ale zimno i brzydko....jesień.
Summer Song
Hodowca David Austin 2005r
Kolor energetyzujący, czerwono-pomarańczowy,przekwitając jaśnieje do łososiowego.
Kwitnie niemal bez przerwy. Pachnie średnio intensywnie.
Pokrój rozłożysty
DIETER MULLER inna nazwa SOEUR EMMANUELLE
Hodowca: Delbard - 2004 rok
W tym sezonie ,w drugim kwitnieniu dorosła do 170cm,dzisiaj się mierzyłam z nią,ma tyle co ja
Zapach nietypowy,mocny. Bardzo oryginalny.
Nagradzana za zapach,na pokazach różanych.
Od kiedy Anda zwróciła mi na niego uwagę,wącham ją ilekroć przechodzę obok