Kamilko, to prawda.
Ta żabia lilia jest ładna szczególnie w zblizeniu
Kolorków coraz mniej al jeszcze jest
Oj pasikonik też fajny.Ja juz przyzwyczaiłam sie do owadów dzieki działce i roslinkom
Dotarła dzisiaj do mnie przesyłka z rozchodnikami
Nadawczyni bardzo dziękuję
Cieszę się, że moja kolekcja rozchodników się powiększyła
Będzie się czy dzielić w przyszłym roku
Jestem w wiecznym niedoczasie Wczoraj koleżanka zabrała drugą różę, ale te trzy tujki nie posadzone. Dzisiaj udało mi się przesadzić maliny spod płotu z tyłu bardziej do przodu, mam nadzieję, że się przyjmą, wylałam im 5 konewek wody, aż pływało. Tym samym z tyłu jutro za tymi malinami może posadzę tujki maluchy
W ogóle na jutro mam ambitny plan, trawnik trzeba skosić, przekopać pod płotem i posadzić tujki, i trochę warzywniaka chciałam ogarnąć Chyba nie dam rady
Pięknie dziękuję...marcinki to nowy nabytek...z wizyty u Ani Tre...
Jeśli mam wybrać,która hortensja mnie zachwyciła w tej chwili,to na pewno wybieram Diamant Rouge...nadal jest piękna.
Haniu...lubię rozchodniki...ale nie lubię ślimaków...ciągle je chronię i obsypuję cukiereczkami..
Tego nie umiem zidentyfikować...ma bardzo ciekawe listki,takie jak lubię...
Asiu tam az takiego ostrego spadku nie ma bo rabata jest długa i się rozlożyła różnica. myslę że dam radę ustawić płyty. powiedz co sądzisz o czymś takim? ja tak równiutko w paint jak ty nie umiem ale wiesz o co mi chodzi?
a z tymi szkieletami i strukturami to powiedz jak byś ustawiła te zimozielone?
bo ja myślę o żywoplotach buksowych coś takiego
dobrze czy cos innego dać? kostki cisowe tez mogą być ale gdzie?
Aniu nie to, że nie chciałam założyć wątku tylko zastanawiałam się czy dam radę go prowadzić,a że już jesień to próbuję
Wiosną będę zmieniała kolejne nasadzenia, to może więcej się będzie działo. Problem mam taki, że w pobliżu nie mam fajnych szkółek, gdzie mogłabym kupić roślinki. Mogłabym pojechać gdzieś dalej, ale nie mam dużego samochodu, aby przewieźć większe rośliny.