Anitko meble nie są teakowe... Chyba z akacji z Jyska poolejowane na szaro....
A donice wstawiam do garażu i wyciągam jak mi się zatęskni za nimi jak się znudze postawię w wątku oddam/sprzedam
Zeta myślę, że ta by spełniał twoje oczekiwania.... Ale cena....
Ta stron ma tak zabojcze donice, źe wolę na nią max dwa razy w roku wchodzić aby się niepotrzebnie nie stresować ... http://www.nowoczesne-donice.pl/oferta/swisseform/205
Gusiarz - moja córka 10 km przebiega i zgubiła w pół roku 8 kg, teraz doszła do 12 km co drugi dzień...
A mi najlepiej leżenie na kanapie wychodzi... Mialam dzisiaj ćwiczyć kolano ale lenistwo mnie ogarnia
GosiuJoasiu - dziękuje piękny kwiatek, miałam kiedyś takiego ale szybko go uśmierciłam w domu...
Sylllwia. - witaj!!!
Finka - rób opisy rób, bo czytam, że już całe forum przygotowuje się do zamówień
Urszula - ale mi zadanie domowe na weekend zadałaś postaram się sumiennie odrobić
Gusiarz - ja mam fijoła na punkcie donic, dawniej butów.... I to na nózki i to, tylko odmienne obiekty je noszą
Irenka - choinka straszy uschła na maksa ale w poprzedni weekend miałam po spotkaniu nadmiar emocji i wszystkie bombkiprzy zdejmowaniu bym wytłukła zatem odłożyłam na później...
Syla - skoro mówisz, że donicę będą ok to super, nawet mam już bluszczyk do kul
Magda - dzień dobry, nadrabiaj wiosnę
Gosiniak - nie wpędzaj mnei w kompelsy !
Zeta - o matko co z ozdobami z choinki?
Joaśka - ciekawe jak wynegocjowałaś schowanie choinki? Dużo Cię to kosztowało?
Juzia - wyrzuciłaś ze stojakiem choinkiem i z włosem anielskim??? Ja mam takie skojarzenia z dzieciństwa walające się po podwórku łyse choinki z włosem anielskim
Pszczółko - zwykle marzymy o tym co jest trudne do zdobycia chciałam być brunetką z lokami
Sebek - na tę donice chorowałam od jesieni a była w innym sklepie po 300 zł.... Jednak cierpliwośc i zamwiamie donic w V akatch się opłaca
Marta - u Cibie zima na pewno zostanie do 10 marca zatem u nas 1 wiosna się zacznie
Joaśka - byle do wiosny
Potffory prawie się udławiałam
Kurier mnie szukał ale kaski nie mialam .... Umówiliśmy się na odbiór w poniedziałek.... Bu....
Zatem zdjęcia chyba w następny weekend.... Bo jak wracam to ciemno...
Graźynko witaj!!! Świetnie, że założyłas wątek bęziemy do Ciebie zaglądać. Stworzyłaś z M lub Żonem (jak nazywamy naszych mężczyzn) wspaniły klimatyczny zakątek.
Z ogrodowiskiem nie tylko Twój doma ale i ogród będzie zachwycał
Widzę, że warzywniak obwiedziony bukszpanem więc typowo ogrodowiskowy.
Ten zakątek pod ścianą będzie pieknie wyglądał z ławką, hostami, hortensjami, bluszczem na cegle, pluskwicą, zawilcami japońskiemi. Biel rozświetli cienisty zakątek.
Konwalie w cieniu jak najbardziej sobie poradzą, miałam kiedyś rosnące na północnej wystawie pod murem i drzewem i rosły jak szalone
a ja trzymam się wersji jaką podeslała mi Madżenka, że na początku marca będzie już czuć wiosnę w powietrzu i już! nie ma innej opcji. Dzisiaj jak wracala do domu kupiłam czasopisma branżowe z wiosennymi kwiatami na okladce, zaraz zabieam się za ich czytanie... Choinkę nakażę w weekend rozebraći będę wyglądać wiosny
Ja tez wersji marcowej się trzymam i już,
dłużej zimy nie chcę,
ma być wiosna, kwiatki, trawa i zakupy roślinne - właśnie tego chcę od marca - i już!
Pozdrawiam
Pragnę donieść ze kurier mnie dzisiaj z donicami szukał tylko nikt mi nie dał znać ze już wysłali i takie drobne 500 zł mam mieć przy sobie
W czasie lunchu was podgladam
a ja trzymam się wersji jaką podeslała mi Madżenka, że na początku marca będzie już czuć wiosnę w powietrzu i już! nie ma innej opcji. Dzisiaj jak wracala do domu kupiłam czasopisma branżowe z wiosennymi kwiatami na okladce, zaraz zabieam się za ich czytanie... Choinkę nakażę w weekend rozebraći będę wyglądać wiosny