Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród Leny.

Ogród Leny.

gierczusia 16:13, 18 sty 2013

Noooo mnie się też chyba już nowe podkłady podobają ten ogród metraźowo wygląda bardzo podobnie jak mój ... Tyle ,że ja płasko mam ... Nawet płot sąsiada jest prawie identyczny
Madzenka 20:00, 18 sty 2013

Nadrobiłam zaleglości uff ale się leniłam Witaj Lenko !
Lena 09:41, 21 sty 2013

gusiarz napisał(a)
Lenko - odpowiem i u Ciebie. Na łyżwy dopiero w przyszłym tygodniu. Dopiero wczoraj Zuzia po raz pierwszy nie miała gorączki - musimy odczekać... Za jak mówię - w przyszłym tyg. - to na 100% - chyba, żeby znów nas jakaś niemoc wzięła... - oby nie

Aga,to może się spotkamy - ja muszę moim pannom łyżwy kupić bo te z wypożyczalni ..nie bardzo..

Byłyśmy w piątek w Wieliczce i dzieciaki zachwycone Dzięki za namiar!

Ela no widzisz jak surowe drewno pięknie w ogrodzie wygląda? Ach te inspiracje...

Marzenko cieszę się że zaglądasz - podziwiam za "wyrabianie" się na forum!
Wciąż dochodzą nowe wątki a wiosną to chyba sprintem biegać będziemy

Czekam na wizytę księdza i obserwuję Dzięcioła jak mi w Tulipanowca stuka

Magda70 13:41, 21 sty 2013

Lena napisał(a)
Oj Wy moje aparatki

Sylwia ja jeżdżę już ze 12 lat i pokonywałam czasem po kilkadziesiąt km dziennie- mój rekord to 83km w 5 godz.

Teraz rzadziej ale dziewczynki moje też jezdzą i czasem pomykamy po Puszczy Niepołomickiej

ups..czytam i se myślę: no ja też jeżdże haha ale nie tyle...szacun sportsmenko

Ela a mi się nowe podkłady podobają
Tutaj fajna realizacja:

http://ogrodniktomek.pl/wp-content/uploads/2011/09/The-garden-gate-company-railway-sleeper-landscaping.2jpg_WEB-1.jpg

No te nowe podkłady fajnie...tak czysto , estetycznie
gusiarz 13:48, 21 sty 2013

U nas ksiądz był dwa tygodnie temu . Lenko - zerknij na priv - choć nie wiem czy to aktualne przy tej pogodzie...
Pszczelarnia 16:39, 21 sty 2013

Leno, dzięki Twoim podkładom znalazłam wyjście z obsuwającą się rabatą. Podkłady. Ale muszę zamówić nowe (modrzew) z tartaku. Czy Ty swoje jakoś klamrowałaś, żeby się nie rozeszły?
Lena 22:23, 21 sty 2013

Madzia podkłądy fajne - ciut starości okraszonej nowoczesnością

Aguś odpisałam..a pogoda wybitnie niebezpieczna - m wracał z Wieliczki i dwa wozy w fosie widział..Zobaczymy jutro

Ewuś tak,tak ..M kupił mega długie śruby i układając podkłady na zakładkę, skręcał je.
Pokaż u siebie tą skarpę

Edi00 20:41, 23 sty 2013

Lenko, przyszłam do Ciebie na szybką rewizytę, ale jak już zaczęłam przeglądać strony to wsiąkłam I tym oto sposobem zamiast ugotować obiad na jutro, to ja zakochałam się w Twoim ogrodzie Wszystko jest takie soczyste - bardzo mi się podoba!
Lena 12:11, 24 sty 2013

Edytko bardzo mi miło i zapraszam

Teraz patrząc na letnie zdjecia wszystko wygląda pięknie i soczyście ,a jak nadchodzi sezon to wciąż cos nie tak ,to wieczne dążenie do zmian,milion pomysłów ... Ale każdy chyba tak ma

Teraz "lodowe rośliny"

-

Pszczelarnia 12:21, 24 sty 2013

Leno, pokażę wiosną.