Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród do kwadratu

Ogród do kwadratu

Zeta 12:20, 18 sty 2013

No nie i mnie naszla ochota na wiosenne skrzyneczki ...cudaaa
Milka 12:35, 18 sty 2013

Lena napisał(a)
Zapomniałam napisać że ja mam Liriope już ponad 6 lat - jedna i ta sama kępa którą dopiero zeszłej wiosny podzieliłam ,ładnie sie przyjęła i kwitła

Nigdy jej nie okrywałam,rośnie w półsłonecznym miejscu z przewagą słońca.
Kupiłam na Allegro

Aga jak zdrówko?

Lena, ja muszę mieć Liriope, ta twoja kępa po prostu wyjątkowa!!!!!
grazyna 14:30, 18 sty 2013

irena_milek napisał(a)

Lena, ja muszę mieć Liriope, ta twoja kępa po prostu wyjątkowa!!!!!

Oj tak, ja także u Leny po raz pierwszy zobaczyłam tak uroczą roślinkę

Agnieszko

Ja jeszcze (przypomniałam sobie ) w sprawie buszpanów

No, pod wpływem Danusi i Ogrodowiska chcę zrobić obwódki i trochę tego potrzebować będę, a więc jeżeli tylko byłaby okazja to ja chętnie piszę się

Do miłego
gierczusia 16:22, 18 sty 2013

Noooo tu takie śliczne skrzyneczki wiosenne , a ja mam przed domem taki mount everest ze śniegu ,że mogłabym na nartach zjeżdżać
gusiarz 16:59, 18 sty 2013

Zeta - no troszę tu wiosną powiało - ale w realu mrozy zapowiadają... buuuuu

Irenko - ja również - to mój must heve. Liriope jest piękna...

Grażynko - będę pamiętać. Pewnie i tak będę o wyjeździe pisać w wątku - nie zapomnę

Eluś - trzeba sobie jakoś czas umilić... tem zimowy czas... - a teraz idę pobiegać, jakieś 5 km trzeba zrobić, żeby tłuszczyk zrzucić
gierczusia 18:05, 18 sty 2013

gusiarz napisał(a)
Zeta - no troszę tu wiosną powiało - ale w realu mrozy zapowiadają... buuuuu

Eluś - trzeba sobie jakoś czas umilić... tem zimowy czas... - a teraz idę pobiegać, jakieś 5 km trzeba zrobić, żeby tłuszczyk zrzucić

Aguś zazdroszczę kondycji .... Mnie właśnie tylko takie wiosenne dziabągi trzymają przy życiu ... Muszę już tą choinkę rozmontować , bo mi ten grudzień przypomina ... Cebulka krokusa za ok 4zł już wypuściła korzonki a moje pennisetum zaczyna kwitnąć na parapecie w pokoju do pracy ... W środku zimy ... Chyba oszalało a ja się cieszę jak szalona... Bo ono z Egiptu porwane i w stanie bardzo kiepskim i lichym przytaszczone da nas . Może co z tego będzie
Madzenka 19:48, 18 sty 2013

Gusiarz - moja córka 10 km przebiega i zgubiła w pół roku 8 kg, teraz doszła do 12 km co drugi dzień...
A mi najlepiej leżenie na kanapie wychodzi... Mialam dzisiaj ćwiczyć kolano ale lenistwo mnie ogarnia
gusiarz 20:04, 18 sty 2013

Marzenko - był czas, że biegałam dyszkę - bez problemów i jeszcze z interwałami. Ale później na zdrowiu troszkę podupadłam...stawy się odezwały. Mam nadzieję, że teraz będzie lepiej - kuruję się jak staruszka - artresan konieczny. I ja również co drugi dzień przebieżki robię
Gabrysia_ 20:09, 18 sty 2013

Mój M też biega co drugi dzień...
...a żonka przed laptopem
Liriope też mam,nie okrywałam...no zobaczymy!
Magda70 20:36, 18 sty 2013

Ja nie biegam...moj alergolog zabronił bo jakoś dziwnie świastałam w trakcie...hehe. Zostały mi kije...tak sredno co drugi dzień godzinka wieczorem...a że mamy zgraną ekipię to i raźniej i weselej w grupie