Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "Luki"

Rododendronowy ogród II. 07:28, 02 cze 2016

Do góry
Rododendronowy ogród II. 07:20, 02 cze 2016

Do góry
Jak zamienić glinę w wymarzony skrawek Ziemi. 07:16, 02 cze 2016

Do góry
Luki napisał(a)
Jak ja czytam w tak wielkich ogrodach, że nie ma na coś miejsca to łapię się za głowę no jak, a ja tu chcę jeszcze 4 drzewa posadzić na o wiwle mniejszej przestrzeni Mały ogród uczy upchania

hahahahahahaha

no widzisz Łukasz, jak to ze mną jest
byliny upycham i daje im zdecydowanie za mało miejsca a z dodawaniem drzew jakosik jestem ostrożna ....................
Rododendronowy ogród II. 07:16, 02 cze 2016

Do góry
Rododendronowy ogród II. 07:12, 02 cze 2016

Do góry
Rododendronowy ogród II. 07:09, 02 cze 2016

Do góry
Rododendronowy ogród II. 07:04, 02 cze 2016

Do góry
Z opóżnieniem moja kolej na zdjęcia ze spotkania, konieczna była zmiana taktyki
Zapraszam bo będzie sporo.
Jak zamienić glinę w wymarzony skrawek Ziemi. 06:59, 02 cze 2016

Do góry
Jak ja czytam w tak wielkich ogrodach, że nie ma na coś miejsca to łapię się za głowę no jak, a ja tu chcę jeszcze 4 drzewa posadzić na o wiwle mniejszej przestrzeni Mały ogród uczy upchania
Ogrodowa przygoda Łukasza :) 23:13, 01 cze 2016

Do góry
Paweł z deszczu bardzo się cieszę bo nie trzeba podlewać, świeżo sadzone rośliny w takiej parnej pogodzie lepiej się ukorzeniają i szybko rosną

Bogdziu strasznie mało czasu mam w tym tygodniu, nie potrafię się wieczorem z niczym wyrobić na czas, a strasznie chcę zdjęcia dodać.

Kasia mi tutaj nie piękniuj bo dzisiaj nieźle ciśnienie mi podskoczyło... niech no chwilkę wolnego czasu znajdę...

Alicjo dziękuję bardzo

Reniu polecam bardzo ładnie to wygląda, no a kształt rabaty bardzo lubię chociaż czasem mnie irytuję jak muszę ją po 20 razy obchodzić do okoła, wczesną wiosną dało się jeszcze na skróty, teraz nie za bardzo

Kamilo tak się złożyło, że ogrodnikiem nie jestem... lubię tą rabatę i tak na prawdę najbardziej o nią dbam, takie moje oczko w głowie.
Teraz to już na prawdę poczułem się dorosły bo coraz częściej słyszę, że za stary jestem

Marzenko dobrze, że mam to miejsce na końcu ogrodu bo ciągle bym zrzędził, na inne, a tak spacerując docieram do samego końca ogrodu i mi przechodzi złość na inne miejsca
Deszcz był bardzo potrzebny i już od kilku dni przynajmniej raz dziennie pada, a wczoraj niezła ulewa była.

Aniu bardzo mi miło, powoli dążę do zadowolenia z ogrodu, jeszcze trochę zostało, ale jest dobrze

Bożenko bardzo dziękuję

Przepraszam, że nigdzie nie zaglądam, ale zorganizować się ostatnio nie potrafię... będzie lepiej, kiedyś
Ogródek Iwony II 22:50, 01 cze 2016

Do góry
Nosz kto to takie gupoty o różach wymyślił gdybym w pierwszym roku nie mógł oglądać kwiatów wolałbym w ogóle ich nie sadzić. Czasem jednak warto iść pod prąd, wszystkie sadzone w zeszłym roku kwitły bardzo obficie, a niektóre sadziłem w drugiej połowie kwietnia z odkrytym korzeniem i żyją, są pełne pąków
Ojj uwielbiam hostowiska, jak ja bym chciał, żeby moje było większe
Również bardzo powoli odbudowuję trawy na rabatach, teraz przynajmniej nie nasadzę tak gęsto.
Marzenia i plany vs. rzeczywistość 22:38, 01 cze 2016

Do góry
Luki, normalnie mam ochotę cie uściskac za te słowa !!!!
Bardzo to budujące jak komuś się podoba coś w co człowiek wkłada kawał swego serca.
Dziękuje ogromnie bo nie wiem co powiedzieć
Ogród przydomowy - Hosty 22:37, 01 cze 2016

Do góry
Luki napisał(a)
Ja z chęcią zobaczyłbym rabaty z funkiami z bliska

Dobrze, na rabatach z hostami trochę walczę z chwastami.
Trawiasto-hortensjowe ranczo ze stawem 22:37, 01 cze 2016

Do góry
Luki napisał(a)
Dobrze czytać, że powoli u wszystkich gdzie był brak wody pada deszcz, oby tylko poprzestało na dobrym nawodnieniu gruntu Szałwia świetnie wygląda, muszę sobie tą niziutką w końcu nabyć.

Nie popadało więcej także nie do końca jestem zadowolony. Zawsze coś ale ryzyko suszy nadal duże.

Nie masz szałwii? Posadź koniecznie, moja kwitła w zeszłym roku do grudnia
Ogród przydomowy - Hosty 22:36, 01 cze 2016

Do góry
Luki napisał(a)

Dobrze, na rabatach z hostami trochę walczę z chwastami.
Marzenia i plany vs. rzeczywistość 22:35, 01 cze 2016

Do góry
Powiem Ci Beatko, że Twój ogród jest w mojej ścisłej czołówce ogrodów ulubionych. Jest czysto poukładanie, a za razem kwitnąco bylinowo i z rozmachem, bardzo to lubię. Nie skąp nam zdjęć jak zacznie się szaleństwo kwitnienia i w ogóle całego ogrodu
Trawiasto-hortensjowe ranczo ze stawem 22:20, 01 cze 2016

Do góry
Dobrze czytać, że powoli u wszystkich gdzie był brak wody pada deszcz, oby tylko poprzestało na dobrym nawodnieniu gruntu Szałwia świetnie wygląda, muszę sobie tą niziutką w końcu nabyć.
Ogród przydomowy - Hosty 22:18, 01 cze 2016

Do góry
Marzenia i plany vs. rzeczywistość 22:10, 01 cze 2016

Do góry
jazzy, taka wyczekiwana przesyłka tym bardziej będzie cieszyc

Luki, moja MW już dzis duzo ładniejsza

makkasia, zawstydziłas mnie...ja się twoim ogrodem zachwycam tylko rzadko się odzywam, za rzadko...
Dziękuje
Rhapsody w pierwszym roku u mnie nie miała dużo pączków ale w tym bedzie czad ! Piekna jest, to prawda

Ogrodowa przygoda Łukasza :) 21:08, 01 cze 2016

Do góry
Luki napisał(a)
Mam zdjęcia, ale dzisiaj nie dam rady więcej, latałem dzisiaj jak poparzony by z wszystkim się wyrobić, a i tak pakowałem się do samochodu na wyjazd po ciemku.

Łukaszu - strasznie dawno tu nie byłam, i muszę przyznać że się pogubiłam w Twoim ogrodzie mam wrażenie że tu się stała jakaś rewolucja ogrodowa - ogrom pracy i super pomysłów - gratuluję Pięknie
Ogrodowa przygoda Łukasza :) 12:53, 01 cze 2016

Do góry
Luki napisał(a)
Mam zdjęcia, ale dzisiaj nie dam rady więcej, latałem dzisiaj jak poparzony by z wszystkim się wyrobić, a i tak pakowałem się do samochodu na wyjazd po ciemku.

Musiałam zacytować Piękny jest kształt tej rabaty I obsadzona ciekawie Fajnie wyglądają czosnki przy bordowym drzewie Chyba zrobię tak u siebie przy buku
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies