Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodowa przygoda Łukasza :)

Ogrodowa przygoda Łukasza :)

Bogdzia 11:37, 01 cze 2016

Dobrze ze sie odzywasz bo juz się bałam że miałes jakąs złą przygode w drodze powrotnej.
Kindzia 12:16, 01 cze 2016

P i ę k n i e !!!!!!!!
alis 12:23, 01 cze 2016

Jak wyżej Pięknie!
ren133 12:53, 01 cze 2016

Luki napisał(a)
Mam zdjęcia, ale dzisiaj nie dam rady więcej, latałem dzisiaj jak poparzony by z wszystkim się wyrobić, a i tak pakowałem się do samochodu na wyjazd po ciemku.

Musiałam zacytować Piękny jest kształt tej rabaty I obsadzona ciekawie Fajnie wyglądają czosnki przy bordowym drzewie Chyba zrobię tak u siebie przy buku
Kawa 13:26, 01 cze 2016

Łukasz normalnie padnę z zachwytu....
jeżeli nie jesteś z wykształcenia ogrodnikiem to powiem ze marnujesz swój talent, wyczucie itp...

dla takich rabat to mogłabym cię zaadoptować
bo na męża dla mojej córki to za stary jesteś
Madzenka 19:35, 01 cze 2016

Piekna jest Twoja bylinowa, kształt rabaty, faktura nasadzeń, kolory

Zazdroszczę deszczu
anna_g 21:08, 01 cze 2016

Luki napisał(a)
Mam zdjęcia, ale dzisiaj nie dam rady więcej, latałem dzisiaj jak poparzony by z wszystkim się wyrobić, a i tak pakowałem się do samochodu na wyjazd po ciemku.

Łukaszu - strasznie dawno tu nie byłam, i muszę przyznać że się pogubiłam w Twoim ogrodzie mam wrażenie że tu się stała jakaś rewolucja ogrodowa - ogrom pracy i super pomysłów - gratuluję Pięknie
bozga 23:03, 01 cze 2016

Wygląda wprost rewelacyjnie
Luki 23:13, 01 cze 2016

Paweł z deszczu bardzo się cieszę bo nie trzeba podlewać, świeżo sadzone rośliny w takiej parnej pogodzie lepiej się ukorzeniają i szybko rosną

Bogdziu strasznie mało czasu mam w tym tygodniu, nie potrafię się wieczorem z niczym wyrobić na czas, a strasznie chcę zdjęcia dodać.

Kasia mi tutaj nie piękniuj bo dzisiaj nieźle ciśnienie mi podskoczyło... niech no chwilkę wolnego czasu znajdę...

Alicjo dziękuję bardzo

Reniu polecam bardzo ładnie to wygląda, no a kształt rabaty bardzo lubię chociaż czasem mnie irytuję jak muszę ją po 20 razy obchodzić do okoła, wczesną wiosną dało się jeszcze na skróty, teraz nie za bardzo

Kamilo tak się złożyło, że ogrodnikiem nie jestem... lubię tą rabatę i tak na prawdę najbardziej o nią dbam, takie moje oczko w głowie.
Teraz to już na prawdę poczułem się dorosły bo coraz częściej słyszę, że za stary jestem

Marzenko dobrze, że mam to miejsce na końcu ogrodu bo ciągle bym zrzędził, na inne, a tak spacerując docieram do samego końca ogrodu i mi przechodzi złość na inne miejsca
Deszcz był bardzo potrzebny i już od kilku dni przynajmniej raz dziennie pada, a wczoraj niezła ulewa była.

Aniu bardzo mi miło, powoli dążę do zadowolenia z ogrodu, jeszcze trochę zostało, ale jest dobrze

Bożenko bardzo dziękuję

Przepraszam, że nigdzie nie zaglądam, ale zorganizować się ostatnio nie potrafię... będzie lepiej, kiedyś
Zana 23:13, 01 cze 2016

Łukasz nawet nie mogę się zdecydować co zacytować, bo wszystko takie piękne. No naprawdę!!!