Paweł z deszczu bardzo się cieszę bo nie trzeba podlewać, świeżo sadzone rośliny w takiej parnej pogodzie lepiej się ukorzeniają i szybko rosną
Bogdziu strasznie mało czasu mam w tym tygodniu, nie potrafię się wieczorem z niczym wyrobić na czas, a strasznie chcę zdjęcia dodać.
Kasia mi tutaj nie piękniuj bo dzisiaj nieźle ciśnienie mi podskoczyło... niech no chwilkę wolnego czasu znajdę...
Alicjo dziękuję bardzo
Reniu polecam bardzo ładnie to wygląda, no a kształt rabaty bardzo lubię chociaż czasem mnie irytuję jak muszę ją po 20 razy obchodzić do okoła, wczesną wiosną dało się jeszcze na skróty, teraz nie za bardzo
Kamilo tak się złożyło, że ogrodnikiem nie jestem... lubię tą rabatę i tak na prawdę najbardziej o nią dbam, takie moje oczko w głowie.
Teraz to już na prawdę poczułem się dorosły

bo coraz częściej słyszę, że za stary jestem
Marzenko dobrze, że mam to miejsce na końcu ogrodu bo ciągle bym zrzędził, na inne, a tak spacerując docieram do samego końca ogrodu i mi przechodzi złość na inne miejsca

Deszcz był bardzo potrzebny i już od kilku dni przynajmniej raz dziennie pada, a wczoraj niezła ulewa była.
Aniu bardzo mi miło, powoli dążę do zadowolenia z ogrodu, jeszcze trochę zostało, ale jest dobrze
Bożenko bardzo dziękuję
Przepraszam, że nigdzie nie zaglądam, ale zorganizować się ostatnio nie potrafię... będzie lepiej, kiedyś