Zatrudnij do odkurzania męża cegła intrygująca
Wszyscy mi mówią, ze się nadaje - a ja jakoś nie mam dalej odwagi wysłać CV tudzież portfolio do jakiejkolwiek agencji
Sylwia - ona nie była kupiona, tylko to rękodzieło Witka - męża Danusi Danusiu, Dobrze pamietam?
Danusiu świetnie to wymyśliłaś i bardzo pasuje do Bukszpanowego A powiem Ci, że jak zakupiłaś tę pannę to myslałam ,że w którymś z ogrodów realizowanych stanie bo bardziej kojarzyła mi się z sielskością, żniwami i sianokosami....nie wiem czemu A teraz jak zobaczyłam to normalnie jakby od zawsze to miejsce dla niej było
W stolicy pizga zlem Czekając na transport zwiedziłem dwa centra ogrodnicze i mnie przewiało mocno...
Jak zbliżałam się do trzydziechy to w telewizji był temat że po trzydziestce kobiety są najseksowniejsze i najmądrzejsze bo już doświadczone i dojrzałe ale jeszcze nie starzejące się. I w sumie z takim nastawieniem w nią wkroczyłam Teraz zbliżam się do czterdziechy może znowu jakiś temat na czasie gdzieś trafię
Bleeee, co nie?
co to? jak to? skąd to?
U Was tez można dziś biegać w krótkim rękawku? Ja biegam
No przepraszam, ale na pocieszenie pokazałam Cię koleżance (raczej ona mi Ciebie pokazała na IG) i pytała czy w modelingu pracujesz
no to teraz fotorelacja, parę tyg na fali podróży, a później planowanie kolejnej choć w sumie kolejną planuje się już w trakcie tej aktualnej
Nie Ilość pracy mnie powaliła
Opalony, sponiewierany ale przystojny...no jak inaczej???
Sebek, kurza żesz stopa na jakim Ty lotnisku jesteś?????
ale ze co? Ze obornik leży?
Kto zrobił jakieś foty ze spotkania ze mną i mi podeśle prooooszę? bez logo jeśli moge, na maila? DZIĘKI z góry
Co za czas....pogoda paskudna, w domu- katastrofa!Dziś są szanse na jakieś minimalne obmycie wszystkiego z ton kurzu. Szkoda, że tak zimno-bo aż domu wietrzyć się nie chce;-( Z ogrodowych poczynań-wyskoczyłam wczoraj z odkurzaczem zrobić porządki w żwirku-mój kręgosłup skarży się dziś okrutnie. Odkurzacz bydlę takie ciężkie-nie ma co-będę liście zbierać ręcznie. Obcięłam Ptasie Łapki-pytanie czy co z nich będzie. Tulipanki zachęcająco wyłażą w różnych miejscach, czosnki teżZ bólem stwierdzam, że nieopatrznie wyrwałam kilka kiełkujących czosnków na frontowej. Sesleria zaczyna kwitnąć!Relacja foto-jak przestanie padać