Ja cały czas nie próżnuję i nie lenię się. Chociaż nadal nie jest tak całkiem ok.
3 artykuły napisałam i na razie na tym się skupiam.
Na dziś macie taki tekst i plan
https://www.ogrodowisko.pl/artykuly/515-jak-wykonac-maly-ozdobny-warzywnik
I na pracy przede wszystkim też się skupiam. Nie opuszczam jednak moich Przyjaciół.
Dziękuję, że pamiętacie o mnie. Daliście mi wiele radości bezpośrednich kontaktach a także w wiadomościach. Dziękuję też za życzenia
Ogrodowisko jest potrzebne i wniosło ogromny wkład w rozwój ogrodnictwa w Polsce z czego jestem bardzo dumna. To miejsce inspirujące, nawiązują się przyjaźnie, Ogrodowisko rodzi pasję ogrodową. W miarę możliwości będę starać się go nie zaniedbać, jednak liczę na Waszą pomoc, w tym co robiłam ostatnio - w wątkach tematycznych. Są bez odpowiedzi w większości.
Wiarę i zapał może coś odebrać, ale to, co istnieje już - nie odbierze nikt. To musi trwać. Jaka będzie to droga? Tego nie wiem, ale zależy to od nas wszystkich.
Pozdrawiam Was poświątecznie. Święta upłynęły spokojnie, zdążyłam Mamę odwieźć przed załamaniem pogody.
U nas wielka śnieżyca od rana, co mnie szczególnie martwi. Bo mam pomidory w namiocie, mam też już warzywa w postaci rukoli i roślin na sałatki do zbioru. Czy przetrwały mróz? Nie wiem jeszcze.