Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród nie tylko bukszpanowy - część III

Ogród nie tylko bukszpanowy - część III

Gardenarium 11:05, 22 mar 2017

Kindzia napisał(a)
Zastanawiałam się czy napisać...prosiłaś żeby nie, trudno, najwyżej wywalisz.
Każdy jest tylko człowiekiem i ma wady, każdy. Ideałów nie ma, ludzi pasującym wszystkim bez wyjątku też nie. Ale dla mnie, bez Ciebie Danusiu, nie zdarzyłoby się to, co się zdarzyło w moim życiu, znajomość z tyloma życzliwymi ludźmi w realu i ogród, który dla mnie nigdy nie będzie doskonały, ale pobudza do działania moich sąsiadów, ludzi, którzy do tej pory mieli w ogrodzie tylko trochę porozrzucanych jednorocznych kwiatów, a teraz sadzą hortensje i trawy.
I nie piszę to po to, żeby jakieś lizusostwo uprawiać, sporo osób z forum mnie zna i zawsze wygłaszam ten sam pogląd. Będę Ci zawsze wdzięczna Danusiu, nigdy nie zapominam dobrego.

Nie zaglądam do Ciebie codziennie, ale jak już jestem, to kopara mi opada, zawsze! Niedoścignione piękno, jak dla mnie!

Może zanim wywalisz ten wpis, ktoś, kto niesprawiedliwie ocenia, przeczyta.

Dziękuję. Ale może ona się powinien gdzie indziej znaleźć? Bardzo by mi pomogło.

Instagram Ogrodowiska
sonny 11:08, 22 mar 2017

Całość fenomenalna...jak zwykle
Makao_J 11:15, 22 mar 2017

Lustro cudne. Świetny efekt wydłużenia ogrodu. No bajka po prostu

U mnie pochmurno, nic nie chce się robić. Dobrze że chociaż wiatr się uspokoił.
UlaB 11:53, 22 mar 2017

Kindzia napisał(a)
Zastanawiałam się czy napisać...prosiłaś żeby nie, trudno, najwyżej wywalisz.
Każdy jest tylko człowiekiem i ma wady, każdy. Ideałów nie ma, ludzi pasującym wszystkim bez wyjątku też nie. Ale dla mnie, bez Ciebie Danusiu, nie zdarzyłoby się to, co się zdarzyło w moim życiu, znajomość z tyloma życzliwymi ludźmi w realu i ogród, który dla mnie nigdy nie będzie doskonały, ale pobudza do działania moich sąsiadów, ludzi, którzy do tej pory mieli w ogrodzie tylko trochę porozrzucanych jednorocznych kwiatów, a teraz sadzą hortensje i trawy.
I nie piszę to po to, żeby jakieś lizusostwo uprawiać, sporo osób z forum mnie zna i zawsze wygłaszam ten sam pogląd. Będę Ci zawsze wdzięczna Danusiu, nigdy nie zapominam dobrego.

Nawet bez tych znajomosci w realu, o których piszesz można też miec poczucie wielkiej wdzięczności za powera do pracy, nowe spojrzenie i nową wiedzę. Ja mam właśnie takie odczucia.
LewOgrodowy 12:36, 22 mar 2017

A ja nie mogę skojarzyć w którym zakątku stanęła rzeźba, ale jest zarąbista. Pogoda u mnie przepiękna, słońce, niebieskie niebo, 12 stopni ciepła.
AniMa 12:36, 22 mar 2017

Danusiu popieram to co napisała Kasia - stworzyłaś miejsce, gdzie spotykają się życzliwi sobie ludzie, zawiązały się przyjaźnie ...o powstałych i nadal powstających pięknych ogrodach nie wspomnę
Na Ogrodowisko wchodzę z wielką przyjemnością i stało się ono częścią mojego życia w pozytywnym sensie
Dziękuję za ten trud, który włożyłaś abyśmy My mogli tu być:
Przesyłam serdeczności
Sebek 13:02, 22 mar 2017

kaisog1 napisał(a)
Sebek, kurza żesz stopa na jakim Ty lotnisku jesteś?????

Aktualnie utknąłem na Chopina Ale wtedy pisałem z Doha
sylwia_slomc... 13:27, 22 mar 2017

Danusiu świetnie to wymyśliłaś i bardzo pasuje do Bukszpanowego A powiem Ci, że jak zakupiłaś tę pannę to myslałam ,że w którymś z ogrodów realizowanych stanie bo bardziej kojarzyła mi się z sielskością, żniwami i sianokosami....nie wiem czemu A teraz jak zobaczyłam to normalnie jakby od zawsze to miejsce dla niej było
Basilikum 15:22, 22 mar 2017

Danus powinnas ten zakatek na Chelsa zabrac i pokazac swiatu
Kocham Cie i Ogrodowisko i zawsze bede wdzieczna za to co kielkowalo w Twojej glowie kiedy mieszkalas w bloku

Mi sie wydaje a moze sie myle, ze to lustro jest na prawo jesli sie stoi tylem do drzwi wejsciowych do domu.
Iwk4 15:39, 22 mar 2017

Tak, na prawo. Fajny efekt. Podoba mi się. Choć damy się troszkę boję