Ania ale "tegocisz". No nic nie umknęło Twojej uwadze. Jestem "wycelebrytowana".
I jak ja teraz mam żyć?
Muszę zapytać Madżenkę - ona mi powie.
A propos Madżenki: mam jeszcze takie zdjęcie: Agnieszka łapie się za głowę, Irena ręce do nieba wznosi (o czym Marzena opowiadała?).
O rety , o czym ja tak perorowałm, że Aga się za głowę łapała???
I trza szybko termin ustalić, bo 2 marca ogrodowisko, 9 marca spóźniony dzien kobiet i imieniny przyjaciółki a potem nartki w Alpach i zaraz wielkanoc i wiosna hi hi Oby do marca
Uwaga uwaga informujemy, że w dniu 14 stycznia w okolicach 7:00 na Roztoczu zaginęła nam Zetka potocznie zwana Numerantką. Wzrost, kolor włosów i oczu nie znany aczkolwik zguba mocno poszukiwanya.
Szczęśliwego znalazcę czeka nagroda od calego forum. Zatem plizz oddajcie nam Zetę
Bożenko, jakie piękne tulipany!!!!! Stęskniłam się juz za wiosną
A u mnie zima na calego. Nie moge się z klimatem swiątecznym pozegnać i jeszcze w śniegu błyszczą światełka na drzewkach, ale w domu juz bardziej wiosennie
Narazie taki mały akcent. Z domu się jeszcze nie wydostałam,bo choroba nadal panuje, więc przy zakupie chleba mala pociecha się nawinęła
Też kupiłam hiacynty ale muszę choinkę w weekend wypatroszyć zanim je postawię w pokoju
Obejrzałam wizytówkę. Twój ogródek to taka śliczna bombonierka, co sięgniesz po cukiereczka to kolejny lepszy!
Jak buchnie rozkwitem na wiosnę 2 x rozmiary większy to będziemy wzdychać do następnej zimy.