Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kiedyś tu..... cz II - Madżenie ogrodnika

Kiedyś tu..... cz II - Madżenie ogrodnika

Madzenka 20:09, 15 sty 2013

I trza szybko termin ustalić, bo 2 marca ogrodowisko, 9 marca spóźniony dzien kobiet i imieniny przyjaciółki a potem nartki w Alpach i zaraz wielkanoc i wiosna hi hi Oby do marca
Kasiek 20:09, 15 sty 2013

bociek napisał(a)

Marzenko wiec wiesz jak wyglada butelka tego napoju...
Moi znajomi jadac przez las,tak potracili jelenia,ze nie bylo co zbierac i po nim i po samochodzie.Dzwoniac na policje znajomy powiedzial..,,Jägermeister tod...auto kaputt...bitte schnell kommen...(orginal).Byli baaardzo zdziwieni gdy za pare minut przyjechaly 3 wozy policyjne,2 karetki i.....karawan pogrzebowy....

P.s Moj znajomy nie wiedzial jak jest jelen w jezyku niemieckim,wiec skojarzyl sobie te butelczyne.Myslal ze jezeli tam jest narysowana glowa jelenia to bedzie to jelen...
Usmiercil mysliwego,rozbil auto i teraz grzecznie prosi o przybycie.. Polak potrafi

Umarlam uprzednio opluwszy solidnie monitor i okolice Bawarka, jak siedzisz cicho to siedzisz, ale jak juz cos napiszesz, to niech Cie drzwi scisna

Nie scisna.Za chuda jestem...
Konstancja30 20:14, 15 sty 2013

Kasiek napisał(a)

Moi znajomi jadac przez las,tak potracili jelenia,ze nie bylo co zbierac i po nim i po samochodzie.Dzwoniac na policje znajomy powiedzial..,,Jägermeister tod...auto kaputt...bitte schnell kommen...(orginal).Byli baaardzo zdziwieni gdy za pare minut przyjechaly 3 wozy policyjne,2 karetki i.....karawan pogrzebowy....

P.s Moj znajomy nie wiedzial jak jest jelen w jezyku niemieckim,wiec skojarzyl sobie te butelczyne.Myslal ze jezeli tam jest narysowana glowa jelenia to bedzie to jelen...
Usmiercil mysliwego,rozbil auto i teraz grzecznie prosi o przybycie.. Polak potrafi

Umarlam uprzednio opluwszy solidnie monitor i okolice Bawarka, jak siedzisz cicho to siedzisz, ale jak juz cos napiszesz, to niech Cie drzwi scisna

jutro kupuje wycieraczki na monitor ... nie będę go ciągle czyścić ))))
Magda70 20:31, 15 sty 2013

bociek napisał(a)

Bociek oddałaś całą prozę życia buuu
Żon zabronił jeźdżenia bo liczy na krótki weekend na nartach a marcu w Austrii !!! Dlatego zakaz jeżdźenia i picia
ja sobie tak rajcuję na forum a w domu pod pantoflem Żona !!!

Ja tam w te pantofle Zona nie wierze Tzn. wierze, ze ma jakies pantofle, ale nie, ze Ciebie tam trzyma

Ja też nie wierze, bom czytała wcześniej , że chłopina próbował się wymigać od wyjazdu do Czarnej Góry a jednak pojechał... ciekawe czemu zmiękł? he?

Ps. doczytałam, żeś się przyznała
Magda70 20:36, 15 sty 2013

Konstancja30 napisał(a)

jutro kupuje wycieraczki na monitor ... nie będę go ciągle czyścić ))))

Iza kup 2 pary....oddam kasę później
Zeta 20:53, 15 sty 2013

No to zamów trzy ja też biorę
ka1sia 20:54, 15 sty 2013

Marzena2007 napisał(a)

Marzenka, czytam, że nóżka w górach ozdrowiała, super!!! to ja chyba muszę ten sezon z Wami zakończyc, bo dla odmiany rączkę mam na temblaku ale jak to pomaga, to zdecydowanie się skuszę Ale i tak machałam do Was z calej sily, tylko lewą

Nie wyzdrowialam, ale czuję że zdecydowanie lepiej. W poniedziałek wyrok ortopedy, ale i tak zaplanowałam artroskopię po sezonie narciarskim od czego są ortezy narciarskie

Kasia o matko a ta rączka po czym?

łokietek tenisisty brzmi ładnie, a boli, jak... w marcu zabieg,a właściwie dwa, najpierw zespół cieśni nadgarstka, a potem łokieć. Ale jakby spotkanie z Wami miało pomóc, to się nie zawaham
No przecież muszę być zdrowa na wiosnę, bo ogród czeka
Madzenka 20:58, 15 sty 2013

Kasia łokieć tenisisty też miałam dwa zastrzyki depo-medrolu i łokieć od 8 lat jak nowy gram w tenisa, tzn jpgralam rzed 15-tym grudnia....

Mój żon w ubiegłym roku z ze złamanym barkiem. Żebrem przez trzy dni jeździł na nartach więc sie da
siaaska 20:59, 15 sty 2013

Marzenka ja jak zwykle nadrabiam zaległości a ich tyle że ho ho... tylko fotki pooglądami co drugie zdanie przeczytam bo pośmiać się u Ciebie jest z czego ( zamówcie mi też te wycieraczki na monitor i co nie co dowiem się co słychać
Widzę że orteza nie przeszkadza w szaleństwach na stoku Tak trzymaj
Zeta 21:00, 15 sty 2013

Marzena2007 napisał(a)
Kasia łokieć tenisisty też miałam dwa zastrzyki depo-medrolu i łokieć od 8 lat jak nowy gram w tenisa, tzn jpgralam rzed 15-tym grudnia....

Mój żon w ubiegłym roku z ze złamanym barkiem. Żebrem przez trzy dni jeździł na nartach więc sie da

Kurcze robociki no ...wkręcić jedną śrubkę i jak nowi ....to i ja muszę kolano naprawić.....bo jakiś wyjazd słyszę się szykuje