Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kiedyś tu..... cz II - Madżenie ogrodnika

Kiedyś tu..... cz II - Madżenie ogrodnika

Madzenka 19:33, 15 sty 2013

ka1sia napisał(a)
Marzenka, czytam, że nóżka w górach ozdrowiała, super!!! to ja chyba muszę ten sezon z Wami zakończyc, bo dla odmiany rączkę mam na temblaku ale jak to pomaga, to zdecydowanie się skuszę Ale i tak machałam do Was z calej sily, tylko lewą

Nie wyzdrowialam, ale czuję że zdecydowanie lepiej. W poniedziałek wyrok ortopedy, ale i tak zaplanowałam artroskopię po sezonie narciarskim od czego są ortezy narciarskie

Kasia o matko a ta rączka po czym?
Madzenka 19:34, 15 sty 2013

baraga1904 napisał(a)

Aga a jak Twoje przygotowania do sezonu narciarskiego? Na 2.03 się wyrychtujesz?

Marzenko której z nas pytasz...bo nas tzn Agnieszek jak mrówków...takie to były płodne w Agnieszki roczniki kiedyś...

Ciebie ciebie, nie oglądaj się na boki
Kasiek 19:59, 15 sty 2013

Marzena2007 napisał(a)

Marzenko jesteś niemożliwa z tym " wihajstrem " na nodze ( matko - ja nie wiem jak to się pisze )... I uśmiech i uśmiech ... Fantastiko ... Buzia mi się śmieje na widok tych fotek , mimo ,ze nie byłam ... Pozdrawiam

Gierczusia to słowo wie heißt er

No to ma sens!!! Tylko dlaczemu z niemieckińskiego!!! Ile się człowiek na tym ogrodowisku uczy

Bo ja się tego języka od liceum uczyłam a angielskiego po 30-tce ..... A teraz go raz w roku na nartach używam to tylko wtedy gdy sobie jägermeister'a machne

Ps a jägermeistera nie lubię

Marzenko wiec wiesz jak wyglada butelka tego napoju...
Moi znajomi jadac przez las,tak potracili jelenia,ze nie bylo co zbierac i po nim i po samochodzie.Dzwoniac na policje znajomy powiedzial..,,Jägermeister tod...auto kaputt...bitte schnell kommen...(orginal).Byli baaardzo zdziwieni gdy za pare minut przyjechaly 3 wozy policyjne,2 karetki i.....karawan pogrzebowy....

P.s Moj znajomy nie wiedzial jak jest jelen w jezyku niemieckim,wiec skojarzyl sobie te butelczyne.Myslal ze jezeli tam jest narysowana glowa jelenia to bedzie to jelen...
Usmiercil mysliwego,rozbil auto i teraz grzecznie prosi o przybycie.. Polak potrafi
Bogdzia 20:00, 15 sty 2013

Byłam , poczytałam pozdrawiam serdecznie.
bociek 20:03, 15 sty 2013

Kasiek napisał(a)

Marzenko wiec wiesz jak wyglada butelka tego napoju...
Moi znajomi jadac przez las,tak potracili jelenia,ze nie bylo co zbierac i po nim i po samochodzie.Dzwoniac na policje znajomy powiedzial..,,Jägermeister tod...auto kaputt...bitte schnell kommen...(orginal).Byli baaardzo zdziwieni gdy za pare minut przyjechaly 3 wozy policyjne,2 karetki i.....karawan pogrzebowy....

P.s Moj znajomy nie wiedzial jak jest jelen w jezyku niemieckim,wiec skojarzyl sobie te butelczyne.Myslal ze jezeli tam jest narysowana glowa jelenia to bedzie to jelen...
Usmiercil mysliwego,rozbil auto i teraz grzecznie prosi o przybycie.. Polak potrafi

Umarlam uprzednio opluwszy solidnie monitor i okolice Bawarka, jak siedzisz cicho to siedzisz, ale jak juz cos napiszesz, to niech Cie drzwi scisna
Madzenka 20:04, 15 sty 2013

Kaśka oplułam monitor
Madzenka 20:04, 15 sty 2013

Bogdzia napisał(a)
Byłam , poczytałam pozdrawiam serdecznie.

Bożenko baaaardzo mi miło. witaj
baraga1904 20:07, 15 sty 2013

Marzena2007 napisał(a)

Aga a jak Twoje przygotowania do sezonu narciarskiego? Na 2.03 się wyrychtujesz?

Marzenko której z nas pytasz...bo nas tzn Agnieszek jak mrówków...takie to były płodne w Agnieszki roczniki kiedyś...

Ciebie ciebie, nie oglądaj się na boki

...hihi..no to sie melduje tzn odpowiadam...jadę w lutym na Słowację w Tatry i jak tam sie nic niepokojacego nie wydarzy tzn. nie wybulę i ruchem jednostajnym acz nie przyspieszonym zjadę choc razy kilka, to i na Ogrodowiskowe zjezdzanie się wybiorę...
Madzenka 20:08, 15 sty 2013

A widzisz Aga wyrychtujesz się
Kasiek 20:08, 15 sty 2013

Marzena2007 napisał(a)
Kaśka oplułam monitor

E tam...wlacz wycieraczki...