Moje małe wielkie marzenie
13:54, 27 lip 2016
Alicjo, cudna rabatka

Czy znasz nazwę tej lilii? Czy ona ma u Ciebie te cebulki na lodydze? Mam taką jest wysoka i niesamowicie pachnie ale tych cebulek nie wytwarza. Nie wszystkie lilie maja te napowietrzne cebulki?
Basiu zmiany u Was ogromne, bardzo mi się podoba jak zestawiasz rośliny. Czekam na więcej fotek.
zgadzam się z Martą, przeplatanki wieją wioskąa wioski nie chcemy prawda?
Aga a moze ograniczyc troche gatunki..na przód dać te cyprysiki, w srodek berbery i klon i to wszystko. i ten dół pociagnac troszkę dalej żeby nawiazaniem był? albo rozchodniki w środek, a przód berberys mala kulka
![]()
ten narożnik chyba nie jest az tak wielki aby tyle gatunkow tam dawać, lepeij w mase pójść
co do roslin to moja luźna propozycja, niewiem co już masz z roślin. póki tam słonecznie można pojść np. w rozchodniki a z czasem co by bylo o czym na watku pisać wymienisz na hakone czy coś tam
Niestety ogród tu i tam jest zaniedbany.. ale wrażenie ogólne robi pozytywne.. ilość kwitnących kwiatów rekompensuje inne braki.
Trawnik ładny tylko z perspektywy
![]()
Aniu z przyjemnością nadrobiłem duuuże zaległości i te z dudusiami mnie się bardzo podobają, od razu człowiek ma banana na ryjoku
Wiesz, że ja ciągle się zachwycam ilością bylin u Ciebie i uwielbiam ogród, na jeżówki musisz w przyszłym roku do moich bylinowych przyjechać, na dodatek taniej niż u Ciebiea wybór ogromny.
kilka lipcowych fotek
![]()
![]()
![]()
![]()