Wzdłuż ogrodzenia posadzone są rośliny wysokie, żywotniki, jałowce, trochę liściastych (oznaczone zieloną linią)
Między zieloną linią a trawnikiem mają iść Hortensję, doradź proszę Bożenko jakie stanowisko będzie dobre dla hortensji których listę znajdziesz pod zdjęciem.
Anabelle, Vanille-Fraise, Phantom, Diamantino, Magical Candle, Diamant Rouge, Wim's Red, Limelight, Silver Dollar, Mega Mindy, Polar Bear.
Bardzo liczę na Twoją pomoc.
Ano tak w poniedziałek popołudniu wyjazd i potem lot.
Sama jestem ciekawa czy zobaczę jakieś wrzosowisko czy nie
Ale w niedzielę niepodziewanie wychodzi mi następny wyjazd taki jednodniowy ze znajomymi.
Jadą do Kalwarii Pacławskiej ( też tam nigdy nie byłam) i Arboretum w Bolestraszycach .
Nigdy nie byłam w żadnym arboretum , to jak mogę nie skorzystać z takiego zaproszenia? Jadę!!!
Ta trawka z nasionek wyhodowana .Turzyca,ale nie pamietam jaka
Bujność zaczyna Ci kipieć na rabatkach Kamilko. Śliczne te miodunki pod "krzywym" cisem.
Co do drzew to ja ekspertką nie jestem, ale z wąskich proponuję buka Purple Fountain. On jest formą płaczącą, mnie się bardzo podoba.
Kamilko, jeszcze kolorów troszeńkę jest.
Te u góry rudkekie z cleome i z werbena to jest fotka z ogrodu przy domu.
Roślinki żyją ,żyją.!!Trawka ładnie się poprawiła,I z niej strasznie się ciesze
gazanie z ogdodu( przy domu)
Musicie mnie nauczyć jakie to trawki mam ???
Ta trawka też w ogrodzie miejskim
A ta na działce.
Widzsz wstawiająć zdjątka tak musiałabym to podpiywać.A mi się nie chce.
Więcej roślin i tak jest Na Dębowym.
Miejsk jeszcze ubogi
Czy to polaczenie będzie podbijalo kolory czy jednak troche zbyt mdłe? Z kolei nie chcę tez jaskrawego polaczenia... moze ze 2 tony ciemniejszy clematis niż ten (Dzieci Warszawy)