Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "Madżenka"

Igiełkowy ogródeczek 19:15, 03 sty 2013

Do góry
Gosiniak napisał(a)
Gierczusia- zaraźliwe jak diabli, jak pojadę pierwsza to nie wiem czy coś jeszcze dla ciebie zostanie, no może po znajomości coś ci odpalę Ja też tą benzynę przeliczam i wymyślam powody dla których Wrocław trzeba odwiedzić, a bukszpaniki to niby tylko tak po drodze

Moje drogie wystarczy dla wszystkich Irenka jak zwykle hurtowo kupiła, Wieloszka chyba z zamknietymi oczami już tam jeździ a ma kobieta hektarów, Madzia i Ja się obkupiłyśmy i jeszcze jest duuuuużo
Tylko spokojnie bo Bukszpanowy Pan zwietrzył interes i lekko zaczyna podnosić ceny z 8 do 10 zł za takie wielkie pachruszcze.
Więc wiosną liczycie pojemność aut (jak podacie markę samochodu to oszacujemy) liczbę którą jesteście w stanie zabrać Mi do bagażnika (mam relatywnie mały) mieści się 20 szt do bagażnika i z 10 na tylnie siedzenia, bo z bryłą korzeniową są naprawdę duźe albo kulki albo juz wysokie na żywopłocik.
Na tej samej plantacji kupowałam laurowiśnie
Ogród marzeń ... cegła ... róża ... lawenda i mila do tego co mam w głowie ... 19:08, 03 sty 2013

Do góry
Witaj dobra kobieto
Roztoczańskie klimaty 19:07, 03 sty 2013

Do góry
Witaj pięknie
Rododendronowy ogród II. 19:01, 03 sty 2013

Do góry
Bogdziu nie zglądałam do Ciebie bo zabalowalam do Zdjęć roku 2012 pohihałąm sobie po cichutku
Owocowo-warzywno-ozdobny bałagan - czyli o tym jak wcisnąć kolejną roślinkę do mojego ogródka 18:58, 03 sty 2013

Do góry
Gratuluję kolejnej seteczki o planach wakacyjnych poczytałam o nasionkach też , buziam i zmykam dalej
Igiełkowy ogródeczek 14:52, 03 sty 2013

Do góry
Marzena2007 napisał(a)

Gosiu a jakie ciurkadełko planujesz? Masz już sprecyzowane plany?

Chciałabym trochę uporządkować tą rabatę przy tarasie i dodać tam właśnie ciurkadełko, zobaczymy czy się uda szybko zrealizować, od wiosny rozpoczynam poszukiwanie jakiejś fajnej kuli lub kamienia a później to tylko M ubłagać by to wszystko zamontował. A i jeszcze troszkę bukszpaników na żywopłocik będę tam potrzebowała, już się rozglądam i czytam gdzie dziewczyny kupowały, ale jakoś widzę ciężko ładne sadzonki kupić. A u mnie to już w ogóle masakra jakaś. W szkółkach czasami mają, ale taką małą ilość, że się z tego żadnego żywopłotu nie zrobi, ale zobaczymy nie ma co wyprzedzać faktów, ten rok ma być szczęśliwy i trzeba myśleć pozytywnie, buziaki przesyłam.

Gosia w wiosenny weekend bierzesz M i duuuuuże auto , jedziesz 167 km do Wrocławia, tam Madżenka Cię przejmuje i jedziesz na plantację bukszpanową po duuuuuuże bukszpany
Fotorelacja z wyprawy Wieloszki ze mną po bukszpany tu ją można sobie obejrzeć

Ale mi zrobiłaś niespodziankę, to ja wertuję wszystko w poszukiwaniu bukszpanów a tu taki widok mi serwujesz.
Wczoraj to nie mogłam wyjść z twojego wątku i chyba będę go musiała bardzo dokładnie przejrzeć, bo jestem ciekawa co też tam jeszcze ukrywasz Taka plantacja.... no po prostu muszę tam pojechać, już zapowiedziałam mojemu M, że do jego rodzinki trzeba skoczyć, żeby nie było że tylko po bukszpany. M jeszcze z lekka zdezorientowany jest jak ja chcę do samochodu 50 bukszpanów upchać, dam radę, muszę dać, najwyżej ktoś na plantacji zostanie pilnować pozostałych....haha... Normalnie takiego powera dostałam, że najchętniej to jutro już bym jechała.
Marzena dzięki serdeczne
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 00:19, 03 sty 2013

Do góry
Gardenarium napisał(a)
Rozmyślasz jeszcze?

Ale się zamyślił....
Ogrodnik Mimo Woli cd 00:18, 03 sty 2013

Do góry
Zeta napisał(a)

Lub nie....nasze Wrocławianki pewnie całą plantację wykupiły

Taaaak to jest ta najbardziej prawdopodobna wersja

Grupa Wroclawska nie jest taka samolubna i założyłyśmy sobie plantację pod Wroclawiem
I Spotkanie Ogrodowiska na nartach styczeń 2012 00:15, 03 sty 2013

Do góry
Konstancja30 napisał(a)
że o nowej konkurencji skakania w nartach przez zimowe ognisko nie wspomnę

To ja sobie doopkę przypalę, bo skakć nie mogę
Trudne pięknego początki - ogródek KasiWB 00:13, 03 sty 2013

Do góry
Gardenarium napisał(a)
Fajna babka

Tajemnicza
Trudne pięknego początki - ogródek KasiWB 00:12, 03 sty 2013

Do góry
Kasiu zdrowiej w Nowym Roku Buziam i tuliskam
I Spotkanie Ogrodowiska na nartach styczeń 2012 00:11, 03 sty 2013

Do góry
Takich dwóch jak nas trzech nie ma ani jednego ! damy rade: cytrynówka, aroniówka, grzane pifko
I Spotkanie Ogrodowiska na nartach styczeń 2012 00:04, 03 sty 2013

Do góry
Gardenarium napisał(a)
Dziewczyny wstyd tak stchórzyć, no jak wyglądacie, pół roku się entuzjazmujecie, a teraz klops? Tak nie można
Brawa dla wytrwałych w decyzji.

Ja się nie określałam, bo jadę pewnie na Essen zaraz ale jakby co przyszło. to decyzję podejmuję w 5 minut i jadę a nie się rozpisuję a potem klops

Danusiu liczymy, że podejmiesz tę decyzję w 5 minut
I Spotkanie Ogrodowiska na nartach styczeń 2012 23:46, 02 sty 2013

Do góry
Pszczelarnia napisał(a)

A ja siem próbujem kiełbas na ognisko doliczyć i nie mogę... I litrów cytrynówki

Alina
Ania Asc
Ania synowa przyszła
Iza
Irenka a Waligóra?
Finka a Marcin?
Madżenka a Adam Małżonek?
Anieszka (? Nocleg zarezerowała ale się prosze o potwierdzenie ) z ????
Gaby3003
i pytam jak Danuś i Witek Mąż?

Mało nas do pieczenia chleba .... .

No mało co to się porobilo przecież na nartach nie trzeba jeździć!!!! Dotrzymamy towarzystawa z Ewą na saneczkach
Kiedyś tu..... cz II - Madżenie ogrodnika 23:43, 02 sty 2013

Do góry
Wzięła się i znalazła Czyżbys tak ostro imieniny Ewo świętowala
I Spotkanie Ogrodowiska na nartach styczeń 2012 22:46, 02 sty 2013

Do góry
Marzena2007 napisał(a)

A ja siem próbujem kiełbas na ognisko doliczyć i nie mogę... I litrów cytrynówki

Alina
Ania Asc
Ania synowa przyszła
Iza
Irenka a Waligóra?
Finka a Marcin?
Madżenka a Adam Małżonek?
Anieszka (? Nocleg zarezerowała ale się prosze o potwierdzenie ) z ????
Gaby3003
i pytam jak Danuś i Witek Mąż?

Mało nas do pieczenia chleba .... .
Kiedyś tu..... cz II - Madżenie ogrodnika 22:35, 02 sty 2013

Do góry
Konstancja30 napisał(a)
przeczytałam

o lubieżnie nieskromnych planach delektowania się obrobionym ogrodem z perspektywy leżaczka (i to jeszcze na szaro zrobionego co jest absolutnie lubieżne estetycznie )

przypomniałam sobie o pergoli co ma zaistnieć ... i aż dziw, że winkiem tego nie uczciłam ... byłam dzielna powstrzymałam się

rozmarzyłam się na myśl, że to dla mnie stół kiedyś z banicji zostanie wezwany

i jak już mi się zrobiło błogo niczem w niebie na niemoimleżaku pod niemoją pergolą i tak nastawiona wlazłam w link ... i umarłam ... o żesz !!!!! ale majsterszyk ))) ...
ciotka samo zło ... ... buziam

Ciotko samo dobro przed kolejnym zjazdem na Dolnym Ślasku latem się nie wymigasz i będzie winko pod pergolą na kanapach

I już naprawdę uciekam bo sie muszem skupić na donicach
Roztoczańskie klimaty 22:29, 02 sty 2013

Do góry
A jeszcze coś mi przyszlo do głowy sosna kosodrzewina szczepiona na pniu podsadzona kostrzewą niebieską
Kiedyś tu..... cz II - Madżenie ogrodnika 22:22, 02 sty 2013

Do góry
Na razie zmykam
Roztoczańskie klimaty 22:21, 02 sty 2013

Do góry
Zeta napisał(a)
Ah może u mnie więcej śniegu ....chociaż w zeszłym roku nie było za to mróz nieziemski był.

Widzisz nie ma reguły. U mnie w ogóle ni bylo sniegu a mrozy nawet -27 stopni
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies