Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Igiełkowy ogródeczek

Igiełkowy ogródeczek

Gosiniak 17:55, 03 sty 2013

Ginger- a nasze Wrocławskie dziewczyny to faktycznie w bojach już zaprawione, ile one tam mają już na liczniku...oj wolę nie liczyć, dla nas to może być groźne, my do takich widoków nie przyzwyczajone, Pan od bukszpanów też nie, już to sobie wyobrażam jak za nami biega dookoła tej plantacji z radości oczywiście
Gosiniak 17:56, 03 sty 2013

Jabeska napisał(a)
A ja pobieliłam drzewka owocowe Czego tęsknota za ciężką pracą ogrodową nie zrobi z człowiekiem żeby w środku zimy ....

Jabeska- ciężki przypadek z Ciebie, to chyba już nieuleczalne.....
dorkow0 18:03, 03 sty 2013

Gosiu, to ja mam dylematy, czy by tu mojego kompostownika nie zacząć przenosić, ale widzę, że niepotrzebnie... Jak tylko troszkę się wykuruję, to zaczynam od przyszłego tygodnia, bo to jedna z najważniejszych rzeczy, które trzeba zrobić...
Gosiniak 18:10, 03 sty 2013

Dorotko- witaj na liście ogrodowariatów i bierz się jak najszybciej za ten kompostownik
Ginger 18:19, 03 sty 2013

Gosiniak napisał(a)

To ja wam powiem , że ja kompost przerzuciłam 01.01 bo taka pogoda piękna była , że musiałam zajrzeć jak mu idzie dojrzewanie

Daj ogrodowi troszeczkę od Ciebie odpocząć i kompostowi też szalona kobieto

Gosiu ja tylko sprawdziłam czy jest ok czy na wiosnę się nada
Gosiniak 18:24, 03 sty 2013

Ginger- dobra dobra, teraz tak mówisz, a my wiemy swoje
ka1sia 18:27, 03 sty 2013

... przepraszam, czy ta lista to jeszcze otwarta jest?
Magda70 18:33, 03 sty 2013

Ale się dzieje....!! Szalone!
gierczusia 18:37, 03 sty 2013

Ja też pisałam w sprawie plantacji... Muszę zobaczyć z której strony Wrocławia to jest ...ale jak cusśś...piszę się na wyjazd w jednakowym terminie... Jeśli mogę oczywiście
Madzenka 19:15, 03 sty 2013

Gosiniak napisał(a)
Gierczusia- zaraźliwe jak diabli, jak pojadę pierwsza to nie wiem czy coś jeszcze dla ciebie zostanie, no może po znajomości coś ci odpalę Ja też tą benzynę przeliczam i wymyślam powody dla których Wrocław trzeba odwiedzić, a bukszpaniki to niby tylko tak po drodze

Moje drogie wystarczy dla wszystkich Irenka jak zwykle hurtowo kupiła, Wieloszka chyba z zamknietymi oczami już tam jeździ a ma kobieta hektarów, Madzia i Ja się obkupiłyśmy i jeszcze jest duuuuużo
Tylko spokojnie bo Bukszpanowy Pan zwietrzył interes i lekko zaczyna podnosić ceny z 8 do 10 zł za takie wielkie pachruszcze.
Więc wiosną liczycie pojemność aut (jak podacie markę samochodu to oszacujemy) liczbę którą jesteście w stanie zabrać Mi do bagażnika (mam relatywnie mały) mieści się 20 szt do bagażnika i z 10 na tylnie siedzenia, bo z bryłą korzeniową są naprawdę duźe albo kulki albo juz wysokie na żywopłocik.
Na tej samej plantacji kupowałam laurowiśnie