Już focia szpecjalnie dla Ciebie poduchy niestety tylko szare , ale za to solidne...no i fakt ,że meble modułowe jest suuuper wybierasz co kcesz i co Ci sié zmieści..pufa , fotelik, kanapé tworzysz wielką i ułożoną tak jak chcesz... Dość solidnie zrobiony mimo ,że czajna
Cieszę się ,że Ci się podoba
oj bylam ,widziałam wszystko u ciebie rośnie i kwitnie ,że hej
a u mnie
to ta czerwona parkowa ,kwitnie obficie ....pozostale wybujaly w badyle np:,chopin to aż leży na ziemi
Anulka w mikro ogrodzie fffszytsko dzikie włącznie z właścicielką
Teraz żałuję ,że nie zakatrupiłam żmiji..boję siė ,że bajsnie kota bo popełzła na jego ukoffaną rabatę emuś mówi ,że kot drapieżńik to sobie z gooopią żmiją i to młodą radę da a poza tym...ugryźć mojego kota przez to jego futrzysko , to prawdziwe wyzwanie
Dziwne zresztą ,że ona ma wogóle jeszcze jakieś futro .... Booooo..chyba uwielbia depilację ...na wosk ?? czy tam raczej klej ???... permanentnie łapie się do lepa na mufffy o dziwo nawet nie miauknie jak mu połowę włosów z dooopska wyrywa
Trzymam kciuki ,żeby to coś za płotem albo nie było w bezpośrednim sąsiedztwie, albo ,żeby wcale nie wybudowali z powodu planowanego obsuwu ziemi ( szkody górnicze ) i zalewania....iii..braku drogi może się uda
mnie deszcz trochę oszczędzał ...padal ale tak w miarę spokojnie
róże przetrzymały bez oprysków...wielkokwiatowe mają trochę wybujałe pędy ale to przez zimny sierpień
No i jak widać jesiennie już mamy bo orzech podnosi mi ciśnienie codziennie sypiąc suszkami, których nie nadążam sprzątać.... w tym momencie mam go dość!!
A w ogrodzie tak...
Piękne te jabłuszka w trawie- jak malowane. Pomidorki swoje dobra sprawa - u nas też ciągły zbiór. W przyszłym roku chyba posadzę do donic, bo na ziemi to mocno się brudzą. My mamy odmianę niskopienną. Chłopaki na medal- fajne - takie do schrupania i wyściskania.
Zdradź jak suszysz jabłka, bo u nas 7 drzew obsypanych. CHyba na targ będę musiała zasuwać.