Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród w skali mikro cz.II

Ogród w skali mikro cz.II

Kindzia 08:57, 25 sie 2016

Ja bym chciała ten komplecik ułożony na gotowo zobaczyć, boski jest!!! Pokaż.

Z beżowymi poduchami też można kupić???
Mala_Mi 10:08, 25 sie 2016

Meble na dziko pasują do zwierzyny dzikiej w ogrodzie..

Żmiji nie zazdroszczę. ale już wole żmije niż to co chcą ci wybudować za płotem..

Mebelki super
Sebek 10:31, 25 sie 2016

U mnie poduchy stoją na powietrzu i nic im nie ma - jednak deszcz nie leje na nie bezpośrednio Chyba, że przez dziury w dachu

Jutro coś wymyślimy
gierczusia 18:09, 25 sie 2016

Sebek napisał(a)
U mnie poduchy stoją na powietrzu i nic im nie ma - jednak deszcz nie leje na nie bezpośrednio Chyba, że przez dziury w dachu

Jutro coś wymyślimy

Noo właśnie u mnie nie ma takiego miejsca..pod dachem ale na powietrzu oprócz drewuni , ale ona od tych poduch pękłaby w szwach
Ale tak jak mówisz jutro wizja lokalna
gierczusia 18:18, 25 sie 2016

Mala_Mi napisał(a)
Meble na dziko pasują do zwierzyny dzikiej w ogrodzie..

Żmiji nie zazdroszczę. ale już wole żmije niż to co chcą ci wybudować za płotem..

Mebelki super

Anulka w mikro ogrodzie fffszytsko dzikie włącznie z właścicielką
Teraz żałuję ,że nie zakatrupiłam żmiji..boję siė ,że bajsnie kota bo popełzła na jego ukoffaną rabatę emuś mówi ,że kot drapieżńik to sobie z gooopią żmiją i to młodą radę da a poza tym...ugryźć mojego kota przez to jego futrzysko , to prawdziwe wyzwanie
Dziwne zresztą ,że ona ma wogóle jeszcze jakieś futro .... Booooo..chyba uwielbia depilację ...na wosk ?? czy tam raczej klej ???... permanentnie łapie się do lepa na mufffy o dziwo nawet nie miauknie jak mu połowę włosów z dooopska wyrywa

Trzymam kciuki ,żeby to coś za płotem albo nie było w bezpośrednim sąsiedztwie, albo ,żeby wcale nie wybudowali z powodu planowanego obsuwu ziemi ( szkody górnicze ) i zalewania....iii..braku drogi może się uda
gierczusia 18:24, 25 sie 2016

Kindzia napisał(a)
Ja bym chciała ten komplecik ułożony na gotowo zobaczyć, boski jest!!! Pokaż.

Z beżowymi poduchami też można kupić???

Już focia szpecjalnie dla Ciebie poduchy niestety tylko szare , ale za to solidne...no i fakt ,że meble modułowe jest suuuper wybierasz co kcesz i co Ci sié zmieści..pufa , fotelik, kanapé tworzysz wielką i ułożoną tak jak chcesz... Dość solidnie zrobiony mimo ,że czajna
Cieszę się ,że Ci się podoba

gierczusia 18:32, 25 sie 2016

BasiaLT napisał(a)
Elu ja swoje poduszki chowam do takiej dużej plastikowej skrzyni. Są do kupienia we wszelkich ogrodniczo - budowlanych. Chowam je nie tyle przed obawą kradzieży, ale bardziej przed zabrudzeniem, zawilgoceniem i użytkowaniem przez moje sierściuchy
Co do Red Barona to mogę ci podesłać kilka sztuk. Wyślij mi adres na priv.

Tak też myślałam o skrzyni....ale najpierwsz muszę zmierzyć skrzynię , poduchy i ewentualny wolny plac w ogrodzie..a potem będę dumać mam zresztą podobne powody zawilgocenie i sierściuch
Kochana jesteś z tym red baronem...ale jak mam myśleć o przesyłce to nie będé Ci robić kłopotu, tylko zamówiė w BR ..jedna mi przyszła z jeżówkami , stąd wiem ,że mają wypasione sadzonki..ale wolałabym kupić na miejscu bez kłopotu...w sumie..taka trawa , to nie jakiś super rzadki rarytas najwyżej zrobię sobie wycieczkę na giełdę w Tychach..ale to tak na spokojnie

Dziękuję Ci Basiu za ofertę .. Tam kole te Zielonej Góry same fajniste ludzie mieszkają

Buuuziole
gierczusia 18:39, 25 sie 2016

Mixtoorka napisał(a)
Ta długa rynienka jest boska! Mieć miejsce na coś takiego...

Będzie cudnie. Mnie się podoba wykończenie pierwsze płyty "kamienne" albo betonowy rant jak na 3. Szczerze i pozytywnie zazdroszczę tej inwestycji będę cieszyć oko u Ciebie

PS. Jak matury, dużo osób korzysta z możliwości poprawy wyników? Za moich czasów można było zdać lub nie

Mnie też ta długa najbardziej się podoba a ona najtańsza z tego całego towarzystwa...brzegi to po prostu krawężniki betonowe , dół pewnie też , a zatopiony w betonie żwirek stanowi całość łączącą... Tymczasem dziś facet mi zaśpiewał za rynné z nierdzewki.....uwaaagaaa...1300 zł ...
Tak więc nie wiem , czy Ci to Twoje oko w najbliższym czasie ucieszę
Ale zapraszam..ja siem bedem starać

W kwestii poprawy wyników , to wiem ,że coś takiego się dzieje , szczególńie jeśli chodzi o medycynę..tam są pułapy, że hooohoooo...ale u nas są sportowcy , więc raczej chodzi o to żeby w ogóle zdać
Bea 18:41, 25 sie 2016

Ela w sobotę na giełdzie były po 6 zł i 12 r.b.
gierczusia 18:53, 25 sie 2016

Basia LT napisała
Meble przepiękne
malgorzata_szewczyk napisał(a)
Meble nawet na dziko fajneWygodne?

Mixtoorka napisała
Super mebelki marzą mi się podobne może kiedyś się domarzą
Lojalna napisała
O fiufiu jakie pufy przewygodne super sa
Asia KZ napisała
Ulalaaaa, ale czaaaaaad dzisiaj bym se na nich posiedziała, bo giry mi chyba odpadną

Dziewczyny bardzo Wam dziękuję za miłe słowa o komplecie..jest naprawdę suuper wygodny , solidnie wykonany..zresztą rok na niego czekałam , bo w zeszłą jesień mi po prostu zabrakło..tak więc radoché miałam podwójną , bo wiecie..takie wyczekane