Noo właśnie u mnie nie ma takiego miejsca..pod dachem ale na powietrzu oprócz drewuni , ale ona od tych poduch pękłaby w szwach
Ale tak jak mówisz jutro wizja lokalna
Anulka w mikro ogrodzie fffszytsko dzikie włącznie z właścicielką
Teraz żałuję ,że nie zakatrupiłam żmiji..boję siė ,że bajsnie kota bo popełzła na jego ukoffaną rabatę emuś mówi ,że kot drapieżńik to sobie z gooopią żmiją i to młodą radę da a poza tym...ugryźć mojego kota przez to jego futrzysko , to prawdziwe wyzwanie
Dziwne zresztą ,że ona ma wogóle jeszcze jakieś futro .... Booooo..chyba uwielbia depilację ...na wosk ?? czy tam raczej klej ???... permanentnie łapie się do lepa na mufffy o dziwo nawet nie miauknie jak mu połowę włosów z dooopska wyrywa
Trzymam kciuki ,żeby to coś za płotem albo nie było w bezpośrednim sąsiedztwie, albo ,żeby wcale nie wybudowali z powodu planowanego obsuwu ziemi ( szkody górnicze ) i zalewania....iii..braku drogi może się uda
Już focia szpecjalnie dla Ciebie poduchy niestety tylko szare , ale za to solidne...no i fakt ,że meble modułowe jest suuuper wybierasz co kcesz i co Ci sié zmieści..pufa , fotelik, kanapé tworzysz wielką i ułożoną tak jak chcesz... Dość solidnie zrobiony mimo ,że czajna
Cieszę się ,że Ci się podoba
Tak też myślałam o skrzyni....ale najpierwsz muszę zmierzyć skrzynię , poduchy i ewentualny wolny plac w ogrodzie..a potem będę dumać mam zresztą podobne powody zawilgocenie i sierściuch
Kochana jesteś z tym red baronem...ale jak mam myśleć o przesyłce to nie będé Ci robić kłopotu, tylko zamówiė w BR ..jedna mi przyszła z jeżówkami , stąd wiem ,że mają wypasione sadzonki..ale wolałabym kupić na miejscu bez kłopotu...w sumie..taka trawa , to nie jakiś super rzadki rarytas najwyżej zrobię sobie wycieczkę na giełdę w Tychach..ale to tak na spokojnie
Dziękuję Ci Basiu za ofertę .. Tam kole te Zielonej Góry same fajniste ludzie mieszkają
Mnie też ta długa najbardziej się podoba a ona najtańsza z tego całego towarzystwa...brzegi to po prostu krawężniki betonowe , dół pewnie też , a zatopiony w betonie żwirek stanowi całość łączącą... Tymczasem dziś facet mi zaśpiewał za rynné z nierdzewki.....uwaaagaaa...1300 zł ...
Tak więc nie wiem , czy Ci to Twoje oko w najbliższym czasie ucieszę
Ale zapraszam..ja siem bedem starać
W kwestii poprawy wyników , to wiem ,że coś takiego się dzieje , szczególńie jeśli chodzi o medycynę..tam są pułapy, że hooohoooo...ale u nas są sportowcy , więc raczej chodzi o to żeby w ogóle zdać
Dziewczyny bardzo Wam dziękuję za miłe słowa o komplecie..jest naprawdę suuper wygodny , solidnie wykonany..zresztą rok na niego czekałam , bo w zeszłą jesień mi po prostu zabrakło..tak więc radoché miałam podwójną , bo wiecie..takie wyczekane