Zatem specjalnie dla osób, które nie mają dostępu do fb ani instagrama - trochę fot ogrodnika na wyjeździe Ogólnie zaskoczyła mnie tam zmienność klimatu - temperatura od 15 stopni w środku wyspy do 45 na południu. To samo z opadami, że w ogóle były
Najpierw kanaryjskie brzozy, czyli fikusy Beniaminki Dwa dni mi zajęło nim się zorientowałem co to...
i jeszcze krawężnik w międzyczasie położyłaś..? nie no szok, fajna robota
Ty naprawde sama robiosz obrzeża z krawężników? ja próbowałam ostatnio to nie dałam rady, przecież to ciężkie jest?! M zrobił...
ten kamień mokry jest niesamowity..chyba będę szukać kiedys czarnego żwiru
Z tym ekspertem to nie przesadzaj
Druga to rzeczywiście Limelight, ta z pierwszych fotek wstępnie wygląda na zabiedzoną Vanilkę, podkarm trochę i pokaż jeszcze raz jak kwiatostan rozwinie się w pełni
Bardzo proszę o pomoc. Przeczytałam wątek i nic mi nie pasuje...albo pasuje mi wszystko i już nie wiem co robić. Moja młoda magnolia Rustica Rubra posadzona w maju w urodziny córeczki, dlatego sentymentalnie bardzo cenna, w czerwcu przeżyła grad, ale teraz w lipcu marnieje w oczach. Czy te kropki na liściach to choroba grzybowa? Zasychanie od upałów? Już nawet parasol nad nią rozkładam jak grzeje. Posadziłam przed domem po stronie zachodniej. Proszę o radę.