M polubił nawet wertyklulację
Zobaczę co Pan Trawka ma teraz. W czerwcu ma naprawdę setki traw. Jak będzie coś ciekawego zrobię fotki.
ps. carex masz bardzo tanio
Monia, ale kawał roboty za Wami!!! U mnie też suchej trawy wychodzi cała masa przy wertykulacji, a dopiero parę arów zwertykulowane!
A co ciekawego u Pana Trawki? Na stronie dużo fajnych trawek, ale mi rozmiar doniczki nic nie mówi... Bo bywa tak, że doniczka duża a trawka ma 2 listeczki. Kupiłam dziś na giełdzie u nas carex Ice Dance. Małe jeszcze, ale po 3zł. Poluje na tatarak, ale nigdzie jeszcze nie ma, poza ZC.
Zdecydowałam się ze wywalam stąd marikeny... wydaje mi się że nie będa tu wyglądać fajnie, nie pasują mi do roslin które tu planuję...
Zostaje - stipa, lawenda, trawa ozdobna (carex Ice Dance, carex Silver Sceptre), żurawki jak się zmieszczą
i do tego dodać chce werbenę i uwaga - rozchodnik okazały... - Magnolia proponowała mi go już 2 razy (2 inne rabaty) - w niedziele znalazłam na necie zdjęcie rozchodnika ze stipą... - śliczne !
Ice Dance nie ma 50 cm, maksymalnie jakies 30 cm. U mnie na sloncu sobie rosnie i ma sie swietnie. Mam ja pierwszy sezon zimowy wiec jak na te zima sprawila sie super. Tutaj znajdziesz szczegolowe informacje
Ice Dance nie ma 50 cm, maksymalnie jakies 30 cm. U mnie na sloncu sobie rosnie i ma sie swietnie. Mam ja pierwszy sezon zimowy wiec jak na te zima sprawila sie super. Tutaj znajdziesz szczegolowe informacje