Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Boćkowe perypetie ogrodkowe

Boćkowe perypetie ogrodkowe

gierczusia 12:57, 09 mar 2013

Bociuś ... Ty się ciesz ,że masz śnieg .. U nas zaczynają wiać zimniste wiatrzyska i wygląda jakby lada moment miało być bardzo zimno ..a ni ma gramusia śniegu .;; a całego ogrodu nie da się okryć .. Przechlapane
gierczusia 13:02, 09 mar 2013

Aaa ... Mam jeszcze pytanie o carexa ice dance... Bo ja szukam trawy do cienia, ale dość wysokiej .. Tak jakoś 50 cm.. I myślałam właśnie o nim.. Ale patrząc na Twoją fotkę to wydaje mi się raczej rozłożysty niż wysoki .. Czy mam rację ??... I napisz mi plizzzz w jakich u Ciebie warunkach żyje ..;

A jeśli mogę pomarudzić a Ty będziesz miała czas , to wklej mi Twoją odpowiedz i do mojego wątku. Proszę baaaardzo .. Bo potem jak już szukam , to zawsze się pogubię i nie umię znaleźć ... Dzięki z góry i miłego weekendu życzę
bociek 13:07, 09 mar 2013

ewa004 napisał(a)
Ja również gratuluje 300 stron świetnego wątku

O której dzisiejszy zlot czarownic się rozpoczyna

Dzieki Ewcia

Sabacik o 20.00 Ide zaraz szykowac wyszynk
bociek 13:08, 09 mar 2013

hanka_andrus napisał(a)
Nieźle pędzisz! Gratulacje!

Hanus, dzieki serdecznie
Martek 13:09, 09 mar 2013

Przeszyłaś mnie wiosennym Boćkowym uściskiem to było miłe koleżanko - dziękuję serdecznie i też
tulę
Martek
bociek 13:09, 09 mar 2013

gierczusia napisał(a)
Bociuś ... Ty się ciesz ,że masz śnieg .. U nas zaczynają wiać zimniste wiatrzyska i wygląda jakby lada moment miało być bardzo zimno ..a ni ma gramusia śniegu .;; a całego ogrodu nie da się okryć .. Przechlapane

Nie zartuj... Lece z pomoca i wysylam snieg!!!! Mowy nie ma, jak wszyscy to wszyscy musza snieg miec
ewa004 13:12, 09 mar 2013

Ja przyśle swojego przedstawiciela ,bo idę dzisiaj na babska imprezę

Troszkę mi szkoda ,ale godny przedstawiciel będzie
bociek 13:14, 09 mar 2013

gierczusia napisał(a)
Aaa ... Mam jeszcze pytanie o carexa ice dance... Bo ja szukam trawy do cienia, ale dość wysokiej .. Tak jakoś 50 cm.. I myślałam właśnie o nim.. Ale patrząc na Twoją fotkę to wydaje mi się raczej rozłożysty niż wysoki .. Czy mam rację ??... I napisz mi plizzzz w jakich u Ciebie warunkach żyje ..;

A jeśli mogę pomarudzić a Ty będziesz miała czas , to wklej mi Twoją odpowiedz i do mojego wątku. Proszę baaaardzo .. Bo potem jak już szukam , to zawsze się pogubię i nie umię znaleźć ... Dzięki z góry i miłego weekendu życzę

Ice Dance nie ma 50 cm, maksymalnie jakies 30 cm. U mnie na sloncu sobie rosnie i ma sie swietnie. Mam ja pierwszy sezon zimowy wiec jak na te zima sprawila sie super. Tutaj znajdziesz szczegolowe informacje

http://trawy.eu/encyklopedia/info.php?letter=C&trawa_id=981

Milego weekendu
bociek 13:17, 09 mar 2013

ewa004 napisał(a)
Ja przyśle swojego przedstawiciela ,bo idę dzisiaj na babska imprezę

Troszkę mi szkoda ,ale godny przedstawiciel będzie

A umie rzucac zaklecia??? Bo fiesz to musi byc kobieta, meskie czary nie dzialaja w trakcie sabatow

Baw sie dobrze
Urszulla 13:18, 09 mar 2013

piękne zimowe foty i dzięki nim zdaje mi się że mam carex Ice Dance.

A na 300 spóźnione 300 gratulacje