Tak, tak zrobiłam foty już daję, ja chyba zapisze się na kurs fotografowania, bo takie wymagające jesteście hihihi
teraz skupiamy sie na tym kawałku, bo tu drzew brak
trzmieliny, czy klon? tam jest tak od 16 cień
klon
Moja rabatka różano-szałwiowa przeistoczyła się w koperkową?
Najwidoczniej w kompoście, który na nią dałam były nasiona kopru. Śmiesznie to wygląda. Tylko czasu na kiszenie ogórków mi brak.
Pozdrawiam Was,
buziaki.
Nie wytrzymałam i pojechaliśmy raz jeszcze obejrzeć chabra driakiewnika. A on ciągle w nowych pąkach..
Piszą, że kwitnie do października!? będę go tam obserwować. Do ogrodu przeniosę to cudo jesienią.
skrzynie jeszcze niepomyte, buraki niepoprzerywane, jarmuż i brukselka zeżarta przez coś ale i tak jest pięknie a jak z ziemniaka nic nie będzie to się wkurzę bo zajmuje tyleeee miejsca że bym go z chęcią zutylizowała no i pomidorom coś dolega, muszę przysiąść i poczytać jak im dobrze zrobić...
no i przydałoby się pokazać tył... ale ostrzegam dla niektórych mogą to być zdjęcia szokujące. Będę tylko częściowo ponosić odpowiedzialność za uszczerbek na zdrowiu
Widać biedne choineczki poogryzane przez wędrujące sarny. Część musiałam całkowicie usunąć. Na szczęście już stoi płot i teraz mogę swobodnie kupować kolejne, ale to dopiero na jesień.
Ach Ania, ja już się nawet u Ciebie nie odzywam-tak pięknie te ujęcia Twoje. Bardzo mi się spodobała ta róża żarówiasta -ostatnio za mną chodzą pojedyncze kwiaty. Super światło i klimat masz dzięki drzewom. Bardzo mi się to podoba.
Mgiełka gipsówkowa dla Ciebie