I ja widziałam. Sebek niepotrzebnie "jęczał" że kiepsko wypadnie, bo wypadł całkiem, całkiem . Też mnie zdziwił jego głos. Właściwie nie wiem czemu, bo przecież już prawie dorosły. Pozostała czwórka również prezentowała się swobodnie i bardzo fajnie. A najbardziej cieszyłam się że w ogólnopolskim popularnym programie widzę ludzi, których znam z forum i ich twarze nie są mi obce. Mała pomyłka Anię Monte i Gosiaka zdążyłam poznać w realu.
Małgosiu, Beatko i Zbyszku, miałam nadzieję że mnie wytną ale nie wycieli, trudno. Dziękuje Wam za miłe słowa choc moje odczucia są inne.Zbysiu Twoja częśc była dośc obszerna i ciekawa, Danusia pisała że dała zdjecia a tu kawałek filmu puscili . Gratuluję. Małgosiu i Beatko jesteście bardzo sympatyczne dziewczynki, może znów sie spotkamy u Ani?Wszystkim życzę miłego dnia.
Bogdziu pięknie się uśmiechałaś, bardzo ładnie wypadliście wszyscy: Ty, Kasia, Małgosia, Sebek i Ania.
Podglądałam jak były kręcone Wasze wypowiedzi i ile emocji w tedy było. Wszystko wypadło super!!!!!!!!!!!!
Danusia wiedziała kogo wybrać.
Dzięki Sebek, jutro będę przenosić. Rzeczywiście, to może być od słońca, bo są w miejscu gdzie od południa do zachodu grzeje. Ja już opryskałam preparatem Brawo, ale to im też chyba nie zaszkodzi. Pozdrawiam i życzę udanych wakacji.
aaaaaaaaaa ok ... życzenia niech będą na zaś skoro zaczynasz od dzisiaj świętować ... powtórkę zrobimy 9 lipca ... udanej imprezki ...będzie bicie ??? bo kiedyś był taki zwyczaj u nas ? a teraz jak jest ?
18 razy - ciekawe jak to przeżyję, bo koledze ostatnio łzy z bólu leciały ...
wyjazd do Anglii to juuuuuż???? Jeju jak szybko ten czas minął. To zwiedzaj duuuuużo Danuś i kup sobie jeszcze kilka kart - tyyyyle ogrodów do zwiedzenia przecież!!!! Pozdrów Elę, Dzidkę i Jasię ode mnie
Sylwia, jest pięknie Twoje rośliny chyba odziedziczyły energię po Tobie. Żurawki cudo - szacun. Sebek ma rajcję w sprawie Annabellek, robią się nich giganty, u mnie też szaleją. Myślę, że od przyszłęgo roku będę musiała kontrolować je mocno, żeby nie weszły na inne rośliny.
Może ktoś odwiedzi mój wątek i pomoże mi w ratowaniu żurawek. Tak wyglądają. Nie mam pojęcia czy to jakiś grzyb się przyczepił, czy plamy od słońca ? Takie objawy zaczyna mieć też hortensja.
Moja southern comfort też ma takie plamy - ale to jest oznaka poparzenia słonecznego. Najlepiej je przenieść do cienia.