Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Rododendronowy ogród.

Rododendronowy ogród.

bociek 12:06, 01 lip 2012

Bogdziu, swietny wystep Z taka lekkoscia sie wypowiadalas, a ten usmiech
Gratuluje i pozdrawiam
sylllwia 12:27, 01 lip 2012

Bożenko gratuluję występu w Maji, a teraz będę czekała na odcinek z Twojego ogrodu
Bogdzia 12:42, 01 lip 2012

Martek napisał(a)
Bardzo ładne wystąpienie szkoda,że tak mało .Taki halo,a tu nie wiem czy w sumie 5 min złożyli

myślę ze nawet nie było 5 minut na szczeście.Program był poświecony Danusi a nie nam.
Bogdzia 12:44, 01 lip 2012

Bea napisał(a)

Małgosiu, Beatko i Zbyszku, miałam nadzieję że mnie wytną ale nie wycieli, trudno. Dziękuje Wam za miłe słowa choc moje odczucia są inne.Zbysiu Twoja częśc była dośc obszerna i ciekawa, Danusia pisała że dała zdjecia a tu kawałek filmu puscili . Gratuluję. Małgosiu i Beatko jesteście bardzo sympatyczne dziewczynki, może znów sie spotkamy u Ani?Wszystkim życzę miłego dnia.

Bogdziu pięknie się uśmiechałaś, bardzo ładnie wypadliście wszyscy: Ty, Kasia, Małgosia, Sebek i Ania.
Podglądałam jak były kręcone Wasze wypowiedzi i ile emocji w tedy było. Wszystko wypadło super!!!!!!!!!!!!
Danusia wiedziała kogo wybrać.

Beatko jak podglądałas krecenie tego fragmentu to nie muszę nic więcej mówic.
Bogdzia 12:48, 01 lip 2012

bociek napisał(a)
Bogdziu, swietny wystep Z taka lekkoscia sie wypowiadalas, a ten usmiech
Gratuluje i pozdrawiam

Kasiu dobrze że tak widac w tv bo ta moja lekkośc miała parutonową wagę.Był bardzo mocny wiatr ja się zawsze wtedy źle czuję i mam wysokie ciśnienie. Nic więcej nie napisze bo po co jak w tv w miarę znosnie to wygląda.
aldonaz 12:50, 01 lip 2012

Jeszcze nie ogladalam występu. Pozdrawiam wakacyjnie.
Bogdzia 12:52, 01 lip 2012

sylllwia napisał(a)
Bożenko gratuluję występu w Maji, a teraz będę czekała na odcinek z Twojego ogrodu

Dzięki za gratulacje. Na odcinek z mojego ogrodu trzeba będzie bardzo długo poczekac bo dopiero na wiosnę zakwitną rh i ewentualnie będą kręcic a emisja może za rok od nagrania a moze i dłużej bo np ta częśc o fuksjach która dzis była na końcu programu była krecona w kwietniu tamtego roku i dopiero dziś byli na antenie.
Bogdzia 12:54, 01 lip 2012

aldonaz napisał(a)
Jeszcze nie ogladalam występu. Pozdrawiam wakacyjnie.

O niektórzy już maja wakacje- super, a ja mam teraz stale wakacje .Pozdrawiam serdecznie Aldonko- wakacyjna dziewczyno.
Bogdzia 13:05, 01 lip 2012

eliza3 napisał(a)
Bogdziu, obejrzałam odcinek, wypadliście bardzo dobrze. gratuluję. Po takiej reklamie wszyscy miłośnicy ogrodów, będą chcieli wpaść do ogrodowiska, oj będzie się działo!!

Elizko , przepraszam jakoś Cię pominełam bo byłaś wsród kilku wpisów Marty. Dzięki za miłe słowa,ja też myslę że zainteresowanie Ogrodowiskiem wzrośnie po tym odcinku Mai.Pozdrawiam Cię serdecznie i kiedy założysz swój watek?
KasiaWB 14:41, 01 lip 2012

Witaj Bogdziu, ja jeszcze nie widziałam odcinka. Szukam wszędzie, ale nie ma a na meteo-magazyny-maja wyświetla się jako aktualny odc. 380. Gdzie w internecie można zobaczyć powtórkę?
Z góry dziękuję i pozdrawiam