Sekretnych mikstur nie mam no chyba że gnojowkę z pokrzy można tak nazwac Te trawki szybko zawitają jak mają słonkou mnie są na patelni cały dzień.Tu mam w donicy słonko do 12 i jeszcze nie kwitną.
Powiem co ja bym zrobił, wyciął jałowca,
wyciął dwie boczne gałęzie te przy samej ziemi,
bardzo powoli naginał od środka w przeciwną stronę,
potem obserwacja i formowanie przez następne kilka lat a finał okaże się za wiele wiele lat.
pozdrawiam.
O masz, to super!
Daj znać kiedy wpadacie?
Ja nie jadę, mam tyle tego, że na razie nic nie chcę więcej; jesienią kupię tylko lilie pachnące i czosnki Krzysztofa i żonkile.
Bogdziu tylko 84 gatunki Baron Girod de I'ain poświęciłam Marianowi rośnie przy ławeczce i pięknie pachnie Ruffles też są przedziwne ale aparat nieraz nie oddaje koloru
idę trochę pofocić póki deszcz nie pada, w nocy padało
Proszę o cenne wskazówki : żywopłot z Brabantów kilkumiesięczny - tuje 180cm-220cm. Zależy mi by docelowo powstała zielona ściana, gęsta i wysoka. Pani Daniusiu prosze o info jak podcinać, kiedy , by się ładnie i SZYBKO rozkrzewiały , by nie było prześwitów, czy obcinać stożki wzrostu ? Niektóre są jakby zdrewniałe. I kiedy nawozić ? Z uwagi bliskiego sąsiedztwa i braku kameralności bardzo bym chciała jakoś te tuje "podgonić".
A to dobre
chyba by mi wszystko zarosło na amen
głogowniki stąd z rodkowej zabiorę na nową rabatę, rodkową o 30cm powiększę i uzupełnię hakonkami
trawnik w ciapki
Jolu poproszę o sadzonki, potrzebna mi ona na przód domu nie do ogródka, bo tam ledwo już chodzę, bodziszki porozrastały się na ścieżkę aż po nich depczę ale ogródek też masz "zarośnięty" i fajnie to wyglądabiały powojnik to Summer?