Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "Sebek"

Nasze drugie hobby - rysunki, obrazki, pastele, oleje, rzeźby - roślinne inspiracje 14:28, 30 cze 2012

Do góry
Spacjalistką od decoupage'u jest Gagu oraz Greglis - najlepiej ich zapytaj
Kiedyś będzie tu pięknie ... 13:02, 30 cze 2012

Do góry
Konstancja30 napisał(a)

Chyba tak
a róże masz piękne i w ogóle pełno roślin, widzisz Sebek hortensji nie widział super już wszystko kwitnie; z liliowcem nie martw się, zrobisz pocieranie pręcików i za rok będzie inny kolor
gdzieś wyczytałąm, że tak się robi

... ojojoj dobrze, że po 22 ... a tak po cichutku Irenko zapytam ... to zmienianie przez pocieranie to tylko u liliowców działa

tylko i masz za każdym razem inne kwiaty, wspaniałe to jest
Spotkanie Dolny Śląsk - czerwiec 2012 11:13, 30 cze 2012

Do góry
Tak powstawała zwycięska kulka

Sebek kulkuje

U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 23:48, 29 cze 2012

Do góry
No przecież jutro 18-kę robię - klasową Ale już zmykam, bo padam od roboty - w większości nie ogrodowej. Do jutra
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 23:46, 29 cze 2012

Do góry
No soczki - przecież taaakie upały Po za tym muszę 3mać pion do samego rana jako gospodarz - zwłaszcza, że po gości przyjeżdżają około 5 rano
SZCZĘŚCIE jest wyborem - ogród Diany 23:38, 29 cze 2012

Do góry
Sebek AniaK na tym samym osiedlu, za rogiem z okna widzę jej dom-jesteśmy dosłownie sąsiadkami Ana 12 km dalej-znamy się kawałek czasu i przyjaznimy fajnie co?
Pszczelarnia 23:30, 29 cze 2012

Do góry
viva napisał(a)

Taką Cię zapamiętam - szczęśliwą ogrodniczkę

Nie no - zmień awatar Ewuś
SZCZĘŚCIE jest wyborem - ogród Diany 23:27, 29 cze 2012

Do góry
Diana napisał(a)
Disiaj zwariowany dzień:z córką po lekarzach, synek zakończenie roku w przedszkolu - występy, nagrody i nawet mamci - jak on to mówi skapneło.Dyplom dostałam jako wzorowa mama !!!!! ależ to radocha nie żebym pod przedszkolem ciągle stała, ciasta ciągle przynosiła.....poprostu ja zawsze taka pomocna jestem jak trzeba coś załatwić to JA, coś kupić - JA podjadę, fakt na festyn ciasto piekłam

Miałam zakończyć dwie rabatki - gotowa jedna
Rabata po prawej stronie wrzosowiska. Kształt widac na zdjęciu, obwódka bukszpanowa oddziela ja od wrzosowiska i skalniaka( tam będzie żwirek).
Przodem króluja żuraweczki a pomiędzy nimi dwa świerki białe i sosna humpy (żeby zimą łyso nie było) Z tyłu orliki ( narazie ich malusio, ale słyszałam że w błyskawicznym tępie się rozrastaja i rozsiewają)
a pomiędzy nimi wiśnia ostatnio zakupiona i hakuro.
Wiśnia i hakuro powtórzą się jako odbicie lustrzane po lewej stronie wrzosowiska ale fotki póżniej-posadzone juz są, tylko wypełnień brak
tam na końcu gdzie geowłoknina będzie żwirek - takim trójkątem wejdzie na skalniak, gdzie również będzie żwirek

zbliżenie,bukszpaniki będa podcinane w tym tygodniu.....

tutaj troszke dalej uchwyciłam,widac wspomniana wcześniej rabatę na której również jest hakuro i wiśnia.Jeżóweczki jeszcze nie obsypane korą, brak jeszcze przed nimi dzwonka

No i to na tyle
dobranoc

Cudna ta rabatka.

Upewnij mnie - razem z Aną i AniąK mieszkacie po sąsiedzku?
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 23:23, 29 cze 2012

Do góry
Gratuluję 300

U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 23:17, 29 cze 2012

Do góry
Borbetka napisał(a)
Teraz Sebku będziesz miał więcej czasu dla swoich rabat. Będą już nie wiem jak jeszcze ładniejsze.

Ja też nie Ale wakacje przeminą jak jeden dzień - wiem to - ale na pewno będą aktywne
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 23:16, 29 cze 2012

Do góry
barbara_krajewska napisał(a)

(...)
No ale jest jedna rzecz, która od razu poprawia mi humor - WAAAAAAAKAAAAACJEEEE

No popatrz, jak szybko rok szkolny minął!
A ile się ciekawego i zarazem dobrego w tym czasie wydarzyło! Jednym słowem, udany to był dla Ciebie rok!!!

Na prawdę duuużo - rok temu nawet bym nie przypuszczał, że będę w Mai w ogrodzie albo pojadę z Danusią na CHFS i że zostanę mianowany na rzecznika ogrodowiska (zostałem mianowany 2 lipca) - no i że poznam jeszcze tylu niesamowitych ludzi z tą samą dolegliwością co moja A ile jeszcze rzeczy poza ogrodowiskowych! Dłuuugo by wymieniać
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 23:12, 29 cze 2012

Do góry
Sebek napisał(a)
(...)
No ale jest jedna rzecz, która od razu poprawia mi humor - WAAAAAAAKAAAAACJEEEE

No popatrz, jak szybko rok szkolny minął!
A ile się ciekawego i zarazem dobrego w tym czasie wydarzyło! Jednym słowem, udany to był dla Ciebie rok!!!
Ogród nie tylko bukszpanowy - część II 23:12, 29 cze 2012

Do góry
Danusiu - sesja cudna Te większe topiary rzeczywiście mają duże przyrosty, ale ta rabata z czarną ścianą wodną wcale na nieuczesaną nie wygląda - no i te pajęczyny - mimo, że pająków nie cierpię to jednak i u siebie je zostawiłem Czekam jeszcze na hidcotową
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 23:05, 29 cze 2012

Do góry
dziękuję
Ogród Sylwii od początku :) 22:16, 29 cze 2012

Do góry
Pogratuluj Maćkowi
Ogród nie tylko bukszpanowy - część II 22:13, 29 cze 2012

Do góry
Gardenarium napisał(a)
Taka jestem zalatana, że robię, a fotek nawet nie mam kiedy zrobić.

Ale dowiedziałam się dziś, że w niedzielę premiera Ogrodowiska w Mai w ogrodzie. Oglądajcie koniecznie.

Ołłłłł nooooł Dobrze, że będę w stanie wiadomym
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 22:08, 29 cze 2012

Do góry
Diano - dziękuję

Tobie również Marto - mam nadzieję, że przyjęcie się uda - 9 godzin nieustannej pracy minęło owocnie, jednak ledwie żyję. No ale jest jedna rzecz, która od razu poprawia mi humor - WAAAAAAAKAAAAACJEEEE
Kiedyś będzie tu pięknie ... 18:30, 29 cze 2012

Do góry
irena_milek napisał(a)
Chyba tak
a róże masz piękne i w ogóle pełno roślin, widzisz Sebek hortensji nie widział super już wszystko kwitnie; z liliowcem nie martw się, zrobisz pocieranie pręcików i za rok będzie inny kolor
gdzieś wyczytałąm, że tak się robi

Irenko poczytalam o pocieraniu i zasnęłam
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 00:25, 29 cze 2012

Do góry
Sebek gratuluję wejścia !
Czytam,że cię swatają i takie tam ...))))))))))))
Nie spiesz się chłopie,ale i nie przegap
Dobrej zabawy życzę ci w sobotę
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 00:12, 29 cze 2012

Do góry
Sebek napisał(a)

Sebek nie no proszę .teraz to panny sznurem do ciebie będą zachodziły....każda potakiej ścieżce chciałaby sie przechadzać..........śliczny widok
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies