Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » SZCZĘŚCIE jest wyborem - ogród Diany

SZCZĘŚCIE jest wyborem - ogród Diany

Diana 23:22, 29 cze 2012

beta to piąteczka hurrrrrrrrrrrrrra !!!!
Sebek 23:27, 29 cze 2012

Diana napisał(a)
Disiaj zwariowany dzień:z córką po lekarzach, synek zakończenie roku w przedszkolu - występy, nagrody i nawet mamci - jak on to mówi skapneło.Dyplom dostałam jako wzorowa mama !!!!! ależ to radocha nie żebym pod przedszkolem ciągle stała, ciasta ciągle przynosiła.....poprostu ja zawsze taka pomocna jestem jak trzeba coś załatwić to JA, coś kupić - JA podjadę, fakt na festyn ciasto piekłam

Miałam zakończyć dwie rabatki - gotowa jedna
Rabata po prawej stronie wrzosowiska. Kształt widac na zdjęciu, obwódka bukszpanowa oddziela ja od wrzosowiska i skalniaka( tam będzie żwirek).
Przodem króluja żuraweczki a pomiędzy nimi dwa świerki białe i sosna humpy (żeby zimą łyso nie było) Z tyłu orliki ( narazie ich malusio, ale słyszałam że w błyskawicznym tępie się rozrastaja i rozsiewają)
a pomiędzy nimi wiśnia ostatnio zakupiona i hakuro.
Wiśnia i hakuro powtórzą się jako odbicie lustrzane po lewej stronie wrzosowiska ale fotki póżniej-posadzone juz są, tylko wypełnień brak
tam na końcu gdzie geowłoknina będzie żwirek - takim trójkątem wejdzie na skalniak, gdzie również będzie żwirek

zbliżenie,bukszpaniki będa podcinane w tym tygodniu.....

tutaj troszke dalej uchwyciłam,widac wspomniana wcześniej rabatę na której również jest hakuro i wiśnia.Jeżóweczki jeszcze nie obsypane korą, brak jeszcze przed nimi dzwonka

No i to na tyle
dobranoc

Cudna ta rabatka.

Upewnij mnie - razem z Aną i AniąK mieszkacie po sąsiedzku?
Diana 23:38, 29 cze 2012

Sebek AniaK na tym samym osiedlu, za rogiem z okna widzę jej dom-jesteśmy dosłownie sąsiadkami Ana 12 km dalej-znamy się kawałek czasu i przyjaznimy fajnie co?
Diana 00:25, 30 cze 2012

Tak jak wcześniej wspomniałam wczoraj strzygłam pierwszą z dwóch moich spirali W zeszłym roku było pierwsze cięcie ze zwykłej nieformowanej tuji Zarosła troszkę i zagęściła się Dopiero gdy jest obcięta widać jaki był z niej rozczochraniec

Z innej perspektywy
Ana 00:59, 30 cze 2012

Nooo Dianka kawał doooobrej roboty!!! Muszę podjechać do Ciebie na korki

Kleo wysciskaj od ciotki i pogratuluj - zdolna bestia!!!
Diana 01:11, 30 cze 2012

dziękuję kochana
wyściskam, ona już zapomniała o szkole - mamo są wakacje .......teraz żyje już wyjazdem do Anglii
jestem z niej dumna .......co tu ukrywać
KasiaBialofi... 07:22, 30 cze 2012

Super spirala. rewelacja po prostu
Madzenka 07:29, 30 cze 2012

Diana Twój ogród to perełka!!! Piekne nowe rabaty.
jotka 07:33, 30 cze 2012

Dianko, spirala super !

Słonko niech Wam świeci przez całe wakacje
upsss popsuam cos w klawiatusye musxe sie wylogowac
Lena 07:37, 30 cze 2012

Spirala "wymiata" - istna perfekcja - szczerze gratuluje